topmihan 141 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان حتما اکثرتون قالب های راکت تم رو دیدین در داشبرد صفحه مدیریت اون یه آیکن برای ورود به حساب راکت تم وجود داره من میخوام اون آیکن رو از داشبرد پاکش کنم میشه راهنمایی کنید؟؟؟ مشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان حتما اکثرتون قالب های راکت تم رو دیدین در داشبرد صفحه مدیریت اون یه آیکن برای ورود به حساب راکت تم وجود داره من میخوام اون آیکن رو از داشبرد پاکش کنم میشه راهنمایی کنید؟؟؟ مشکرم گمان می کنم ساده ترین راهش بکارگیری css باشه . 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اسفند 92 گمان می کنم ساده ترین راهش بکارگیری css باشه . چه خوبه وقتی راهی به ذهنتون برای پاسخ سوال کاربرا میرسه اونو کامل بیان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
member99 9 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان حتما اکثرتون قالب های راکت تم رو دیدین در داشبرد صفحه مدیریت اون یه آیکن برای ورود به حساب راکت تم وجود داره من میخوام اون آیکن رو از داشبرد پاکش کنم میشه راهنمایی کنید؟؟؟ مشکرم من از راکت تم استفاده نکردم و نمی دونم داستانش چیه.. منتهی با فایرباگ میتونی سی اس اس شا پیدا کنی.... شایدم از php فراخوانی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) چه خوبه وقتی راهی به ذهنتون برای پاسخ سوال کاربرا میرسه اونو کامل بیان کنید به روی چشم. من از شما عذرخوامی می کنم. ببینید هنگامی که شما می خواهید یک المان HTML را با به کارگیری CSS پنهان کنید. می توانید با به کار گیری فرمانDisplay:none این کار را این کار را انجام بدهید. your id or class { display:none; } برای بدست آوردن id یا Class المان هدف هم همانطور که دوستان اشاره کردند می توانید firebug یا style inspector را به کاربگیرید ویرایش شده اسفند 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 خوب من یکی از پوسته ها رو بررسی کردم. فردید (منظور) شما را دریافتم. ببینید این نماد(آیکون) یک افزونه (plugin)برای بروز رسانی پوسته و افزونه های این شرکت هست. و چون در بیشتر زمان ها شما پوسته نال شده به کار می برید نیازی به این افزونه ندارید، هرآینه می توانید به بخش گردانندگی (مدیریت) افزونه ها بروید و افزونه RokUpdater را از کار بیاندازید (غیرفعال کنید). 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر