sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام مدتی هست که یک ایده طراحی سایت دارم ولی قبل از هرکاری میخوام با یکی از مدیرای انجمن درموردش مشورت کنم... اما همونطور که همه میدونیم مدیران انجمن همیشه داد میزنن پ خ نفرستین! (البته دلیلش واضحه) حالا من به کدوم یکی از مدیران میتونم پیام بزنم و مطلب رو بگم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز اون که میگن در پیغام خصوصی سئوال نپرسید به چند دلیله فکر می کنم ربطی به مشورت گرفتن نداشته باشه 1- کاربران دیگری که این مشکل را دارند هم بتوانند پاسخ را پیدا کنند . 2- ممکن است یک مدیر فرصت پاسخگویی نداشته باشد و مدیران دیگر بتوانند پاسخ دهند . 3- پاسخ دهی به سئوالات و رسیدن به جواب و کلا این روند به صورت گروهی که هدف انجمن هاست انجام گردد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 سلام خوب قضیه روشنه و احتیاجی به این تاپیک نیست شما می تونید از طریق ارسال ایمیل سوال کنید و یا اگر موضوع خصوصی نیست تاپیکی بزنید تا همه کمکتون کنند ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز اون که میگن در پیغام خصوصی سئوال نپرسید به چند دلیله فکر می کنم ربطی به مشورت گرفتن نداشته باشه 1- کاربران دیگری که این مشکل را دارند هم بتوانند پاسخ را پیدا کنند . 2- ممکن است یک مدیر فرصت پاسخگویی نداشته باشد و مدیران دیگر بتوانند پاسخ دهند . 3- پاسخ دهی به سئوالات و رسیدن به جواب و کلا این روند به صورت گروهی که هدف انجمن هاست انجام گردد .من دلایل رو میدونم ولی من میخوام بدونم این ایده پتانسیل عملیاتی شدن رو داره یا نه... همین! سلام خوب قضیه روشنه و احتیاجی به این تاپیک نیست شما می تونید از طریق ارسال ایمیل سوال کنید و یا اگر موضوع خصوصی نیست تاپیکی بزنید تا همه کمکتون کنند ارادتمند : امیر حاجیان :heart: برداشتی که من از صحبت شما کردم این هست که همه مدیرا جواب ایمیل رو میدن... درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما می تونید با زدن یک تاپیک درخواست خود را بیان کنید و مدیران هم به شما پاسخ می دهند یا اگه نمیشه تایپک زد پ خ کن در صورتی که فقط مشاوره هست و درخواست نیست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 براتون پ خ فرستادم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر