H@medVPN 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به همه دوستان من یک مدتی هست که کار با جوملا رو آغاز کردم و یخواستم سایتی رو بزنم برای این کار از سایت 5gig.ir یک هاست مجانی گرفتم برای تست همه کارها رو کردم و جوملا 1.6 رو هم روش آپلود کردم و بعد با Warpserver v2 هم همه ی کار ها رو انجام دادم و جوملا رو هم نصب کردم این سایت من هستش softpc.5gig.ir مشکل من: اینه که دارم با مدیریت محتوا با جوملا کار میکنم ولی هیچ تغییری در سایتی که من از اونجا هاست گرفتم و آدرس رو براتون گذاشتم نمیبینم لطفا اگر میشه راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوست عزيز در ابتدا بگم كه براي اينكه بخواهيد سيستم شما نمايش داده شود ابتدا default.php و .htaccess را از قسمت public_html پاك كنيد تا آدرس جوملاي شما نمايش داده شود. و يك پيشنهاد چون تازه ميخواهيد با جوملا كار كنيد ، پيشنهاد ميكنم كه به جاي اينكه با جوملا 1.6 كار كنيد با جوملاي 2.5 كار كنيد. 1 واکنش ها : H@medVPN نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
H@medVPN 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوست عزيز در ابتدا بگم كه براي اينكه بخواهيد سيستم شما نمايش داده شود ابتدا default.php و .htaccess را از قسمت public_html پاك كنيد تا آدرس جوملاي شما نمايش داده شود. و يك پيشنهاد چون تازه ميخواهيد با جوملا كار كنيد ، پيشنهاد ميكنم كه به جاي اينكه با جوملا 1.6 كار كنيد با جوملاي 2.5 كار كنيد. با سلام من این دو تا رو پاک کردم ولی با پاک کردن این دو تا ببینید سایته اینطوری شده softpc.5gig.ir اما دوباره کلا جوملا رو روی warmp نصب کردم قضیه ی مدیریت صفحه رو بهم داده جولا ببینید این پیشنمایش صفحه هستش دقیقا هر تغییری که توی مدیریت محتوای جوملا انجام میدم توی عکسی که گذاشتم اعمال میشه و مشکلی ندارم ولی من میخوام این تغییرات رو توی سایت خودم softpc.5gig.ir اعمال بشه چطور باید این کار رو انجام بدم که از طریق جوملا هر تغییری که توی اون میدم توی سایت خودم اعمال بشه ممنون میشم جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوست عزیز شما کتاب آموزشی جوملا 2.5 رو مطالعه کنید و با همون 2.5 شروع کنید اگر مراحل نصب رو روی هاست خودتون هم مرحله به مرحله درست انجام بدین تغییرات اونجا هم اعمال میشه، مگر اینکه هاست رایگانتون مشکل ساز باشه که بعید میدونم 2 واکنش ها : H@medVPN و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
H@medVPN 0 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز شما کتاب آموزشی جوملا 2.5 رو مطالعه کنید و با همون 2.5 شروع کنید اگر مراحل نصب رو روی هاست خودتون هم مرحله به مرحله درست انجام بدین تغییرات اونجا هم اعمال میشه، مگر اینکه هاست رایگانتون مشکل ساز باشه که بعید میدونم ممنون دوست گرامی من جوملا 2.5 رو گرفتم میخواستم بدونم از طریق خود هاست با پسوند Zip اون را آپلود کنم مشکلی نیست؟؟ یا حتما باید با Filezilla آپلودش کنم ممنون ویرایش شده اسفند 92 توسط H@medVPN نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام موردی نداره به هر روشی تونستید آپلود کنید بازم پیشنهاد میکنم مرحله به مرحله با کتاب آموزشی جوملا 2.5 جومینا مراحل رو طی کنید 1 واکنش ها : H@medVPN نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر