najafi613 3 ارسال شده در خرداد 89 من ماژول نظر سنجی آژاکسی بنام Nice Ajax Poll را به فارسی ترجمه کرده ام این ماژول بسیار زیبا نتایج نظرسنجی را بعد از رای دادن در همان صفحه نشان می دهد و نیازی به باز شدن صفحه جدید نیست و همچنین برخی امکاناتی دارد که ماژول پیش فرض نظر سنجی جوملا فاقد آن است من از این نظر سنجی درصفحه اصلی سایت خودم به آدرس www.mobbook.danagig.ir استفاده کرده ام شما می توانید با رفتن به این سایت در ستون سمت چپ این نظرسنجی را ببنید همچنین در صفحات داخلی سایت از یک قالب دیگر این نظر سنجی استفاده کرده ام این ماژول را می توانید از لینک زیر دریافت کنید http://www.4shared.com/file/6biJDb2s/304_mod_nicepoll_farsi_v14.html از مدیران سایت خواهشمندم برای من هم لینک دعوت نامه ارسال کنند لینک دانلود از سرور جومینا : http://dl.joomina.ir/file.php?file=3a796291ad5782f5ee9c64edf30d1d6d نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 جالب بود اما دوست عزیز ارسال دعوت نامه شرایط خاص خودش را داره اطلاعیه شماره 2 را بخوانید لینک دانلود از سرور جومینا در پست اول اضافه شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام-من نصب کردمش اما روی دکمه هاش نمیشه چیزی نوشت مثلا بنویسم ثبت رای چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 90 سلام لینک دانلود مشکل دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام لینک دانلود از آپلود سنتر جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13233615231.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 من نصبش کردم ولی روی دکمه هاش گزینه رای و نتایج نیست چیکار کنم [/img] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 من نصبش کردم ولی روی دکمه هاش گزینه رای و نتایج نیست چیکار کنم [/img] سلام روی کدوم ورژن جوملا نصب میکنی؟ با همه مرور گر ها همین مشکل هست؟ دمو آنلاین بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 جوملا 1.5.25 روی ومپ سرور هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 جوملا 1.5.25 روی ومپ سرور هستش سلام تست کردم مشکل نداشت اینم عکسش: http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13236971681.png شما پاک کن دوباره نصب کن با همه قالب ها مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 منم همین مشکلو داشتم جیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 منم همین مشکلو داشتم جیکار کنم شما هم با همه قالب ها مشکل داری؟ من تازه تست کردم مشکل نداره: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 با قالب it تست کردم درست شد من قالب با ارتیستر درست کردم به نظرتون مشکلش چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 با قالب it تست کردم درست شد من قالب با ارتیستر درست کردم به نظرتون مشکلش چیه امکانش هست که قالبتون درست ترجمه نشده باشه :1: در هر حال قالب های عمومی که من تست کردم مشکل نداشت موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیزم چه راهنمایی؟ دوستان اعلام کردند که قالب شما مشکل داره باید درست بشه شما تلاشتو بکن اگه نشد دوباره بپرس تا راهنماییت کنن دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 خب اقای دفاعی عزیز من با نظرسنجی خود جوملا تست کردم مشکلی با قالبم نداره اما این ماژول نظر سنجی داره علتش چی میتونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر