ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]سلام چطور میتونم فقط فونت تیتر مطالب رو در قالب رعد تغییر بدم:[/align] دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام در فایل Template.css این کد را پیدا کنید .art-post h2.art-postheader, .art-post h2.art-postheader a, .art-post h2.art-postheader a:link, .art-post h2.art-postheader a:visited, .art-post h2.art-postheader a.visited, .art-post h2.art-postheader a:hover, .art-post h2.art-postheader a.hovered { color : #383838 ; font-size : 16px ; margin : 0.2em 0 ; padding : 0 ; } و یک کد font-family : times New Roman ; که به جای Times New Roman فونتی که می خواهید رو بگذارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 میشه دقیقا بگی من این کد: font-family : times New Roman ; رو در بعد از تغییر times New Roman ، کجا باید قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 فقط كافيست به جاي times New Roman نام فونت رو به Tahoma تغيير دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 اما در حالت پیش فرض ، این کد وجود نداره باید یه جا قرار بدم بعد نام فونت رو عوض کنم میشه بگید کجا قرار بدم این کد رو : font-family : times New Roman ; :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز اون کد رو که گفتم در فایل Template.css پیدا کنید و با این کد .art-post h2.art-postheader, .art-post h2.art-postheader a, .art-post h2.art-postheader a:link, .art-post h2.art-postheader a:visited, .art-post h2.art-postheader a.visited, .art-post h2.art-postheader a:hover, .art-post h2.art-postheader a.hovered { color : #383838 ; font-size : 16px ; margin : 0.2em 0 ; padding : 0 ; font-family : times New Roman ; } جایگزین کنید. با این کار فونت اون قسمت به Times New Roman تغییر پیدا میکنه.حلا بنا به صلاح دید خودتون هر فونتی رو که خواستید فقط اسمش رو به جای Times New Roman بنویسید. اگر دیدید بازم مشکل دارید بگید چه فونتی رو میخواهید بزارید تا فایل ویرایش شده Template.css شما رو براتون بفرستم که جایگزین کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 ممنون دوست عزیز Sir_Amin هر کاری کردم نشد من میخوام فونتش یکم کوچیک تر بشه و به Nazanin یا B Nazanin تغییر کنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 و به Nazanin یا B Nazanin تغییر کنه پیشنهاد می کنم این کار رو انجام ندین! چون اگه یک سیستم این فونت رو نداشته باشه شکل نمایش متن با یک فونت پیش فرض نمایش داده میشه و زیاد جالب در نمیاد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام حق با آقا سجاده! یه فونت استاندارد انتخاب کنید تا براتون درستش کنم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]غیر از فونت تاهوما و time .new roman ، هرچی باشه این دوتا خیلی زشته پیشنهاد خودتون هر چی هست :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز خیلی فونت داریم!پیشنهاد من همون Tahoma هست.حالا دیگه شما هر چی صلاح میدونی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر