hadijoomla 5 ارسال شده در اسفند 92 سلام دنبال یه کامپوننت هستم که بتونم یک سری فایل رو بزارم برای فروش. و از لحاظ امنیتی هم نباید مشکل داشته باشه و بتوند بدون پرداخت هزینه فایل دانلود رو انجام بدن کامپوننت فروش فایل برای جوملا 3 هم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام اگر از افزونه های خارجی به نتیجه نرسیدید.. نسخه بومی سیستم فروش فایل جومینا برای نسخه جوملا 3 در حال آماده سازی است، با امکانات فول برای فروش فایل انشالله بتونم به عنوان عیدی آمادش کنم 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در اسفند 92 ممنون میتونید چندتا از افزونه های خارجی رو نام ببرید افزونه های خارجی با درگاه های بانکی مشکلی ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام من افزونه مناسبی برای فروش فایل نمیشناسم یا اگر هم باشند مختص این کار نیستند اگر پیدا کردید مطمئنا باید درگاه بانک داخلی براش نوشته بشه، یا میتونید تو نت جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در اسفند 92 سیستم فروش فایل جوملا 2.5 متصل به درگاه های بانکی و پیامک چه جوری باید به در گاه بانک ملت متصلش کنم؟ همونی که خودتون ترجمه اش کردین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام عزیزم این ترجمه نیست افزونه اختصاصی جومینا هست که خودمون نوشتیم باید پلاگین ملتش رو از سایت خریداری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در اسفند 92 شرمنده ببخشید میشه لینک اتصال به بانک ملت این کامپوننت رو بزارین برای من هرچی میگردم نمیبینمش منظورم اینه از کجا باید بخرمش ؟ لینکشو میزازین ؟ من دنبالش گشتم اما پیداش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام http://www.rmjoomla.ir/forms/buy-prodocts.html سیستم فروش متصل به بانک ملت رو انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadian 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) دوستان با سيستم فروش فايل متصل به درگاه های بانکي و سامانه پیام کوتاه چکار کنم که مبلغ نمایش داده شده و پرداخت بانک یکی باشه من از پی لان استفاده می کنم مبلغ 3 درصد به مبلغ آن اضافه می کند نمی خوام که مبلغ نمایش داده شده با مبلغ هنگام پرداخت متفاوت باشه باید چکار کنم ویرایش شده فروردین 93 توسط farhadian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenezabihi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام http://www.rmjoomla.ir/forms/buy-prodocts.html سیستم فروش متصل به بانک ملت رو انتخاب کنید سلام منهدس انگوتی. من پلاگین پرداخت به ازای دانلود رو از سایت پی لاین دانلود کردم و نبش کردم. تو قسمت کامپوننت ها تنظیمات مقدماتیش رو هم انجام دادم. مشکل اینجاست که اصلا لینگی ظاهر نمی شه. در واقه نمی دونم چجوری باید فایل های فروشی که تعریف کردم رو به صورت پست ارسال کنم تو سایت. مثلا دسته بندی که تو کامپوننت برای فایل ها انجام دادم اصلا از طریق ایتم ایجاد منو قابل دسترسی. لطفا راهنمایی بفرمائید که نحوه استفاده از این کامپوننت چجوریه. با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudtorkian 4 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان من اول از افزونه payperdownload در آزمایشگاه زرین پال استفاده کردم که متاسفانه همه چیز خوب پیش میرفت ولی لینک پرداخت نمایش داده نمی شد.الان هم از سیستم فروش فایل جومینا استفاده میکنم که کامپوننت به راحتی نصب شد اما بعد از نصب و ورود به کامپوننت با صفحه سفید روبرو می شوم ممنون میشوم راهنمایی کنید.سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر