alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 سلاممن یه افزونه میخوام برای امتیاز دهی به کاربران .یعنی من 3 تا مطالب رو انتشار میدم و میخوام کاربر در 3 سطح مختلف بتونه دانلود کنهخب این امتیاز باید برحسب فعالیت (دیدن مطالب و مدت حضور در سایت و یا ارسال آثارشون باشه )داده بشهو خودم مشخص کنم که کاربر تازه ثبت نام کرده دست رسی به اون فایل هایی که امتیاز نمیخواد رو داشته باشه کاربر با امتیاز 5000 سطح دوم باشه و......اگه کامپوننت های جانبی هم برای این کار سراغ دارید بگید مثل کامپوننتی برای دانلود که با امتیاز دهی مچ باشه و ....... مثل سایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما از alpha user point استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 اینو نصب کردم اما بر اساس مدت حضور یا خواندن مطلب امتیاز نمیده .امتیازش خواننده به نویسنده است . من میخوام جوری باشه که برای دانلود بجای پول امتیاز بزارم و کاربر امتیاز جمع کنه و وقتی یه دانلود فایلی که تعریف شده 100 امتیازکسر شود کاربر تا وقتی 100 امتیاز نداره نمیتونه دانلود کنه و وقتی که 100 امتیاز رو کسب کرد با دانلود این فایل 100 امتیاز ازش کم بشه میشه با اینی که معرفی کردید همچین کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر