kargah 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خدمت شما: من زمانی که چند تا مطلب درون صفحه اول سایت قرار می دم صفحه من به هم ریخته می شه! ولی زمانیکه یک مطلب است درست نشون میده! **قالب های مختلفی رو هم تست کردم**:64 (32): از دوستان محترم درخواست راهنمایی دارم. با تشکر آدرس سایت www.itparsi.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما به منو ها بروید و وارد صفحه اصلی شوید و در تنظیمات نمایش مطالب را در یک ستون قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز میشه بهتر توضیح دهی!آخه من تازه کارم!! مرسی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما در مدیریت جوملا به این مسیر بروید مدیریت منو ----> فهرست اصلی (گزینه منو) --->صفحه اصلی -------> ----------سمت چپ در قسمت پارامترهای اصلی ------> ستون ها را برار بر 1 قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]مشکل حل شد [/align] تشکر دوست عزیز:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر