pourmoshtagh 35 ارسال شده در اسفند 92 با سلام و احترام خدمت اساتید و مهندسان خوب جومینا!!!! آقا یه مشکل برخوردم!!! RSFormرا نصب نمودم و فرم آماده کردم و مدتی هم استفاده شد!!!در فرم ها از اعتبار سنجی استفاده نمودم که اوایل مشکلی نداشت!!! بعد از مدتی (چندتا افزونه مثل پشتیبانگیر+فوکا دانلود+آر اس فایر وال)نصب نمودم!!!فکر کنم تا اون موقع ها هم مشکلی نبود ولی به یکباره متوجه شدم که اعتبار سجی فرم های ایجاد شده ام کار نمیکند(کار نمیکند یعنی همش درسته ولی دقیقا فقط خود کد را نشان نمیدهد ولی رفرش کد رو هم بزنی عمل میکنه و کد اعتبار سنجی رفرش میشه ولی زمانی که باید کد رو نمایش بده بازم بالا نمی آورد) آیا کسی هست قبلا به این مشکل خورده باشد؟؟ اگر ممکن است مرا راهنمایی بفرمایید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام دمو قرار بدید بهتر میشه کمک کرد ولی فکر میکنم آراس فایروال یه تغییراتی ایجاد میکنه که باعث میشه برخی افزونه ها به مشکل برخورد کنن اگر بک اپ دارید برگردونید و تست کنید، از حالت فعلی هم بک آپ داشته باشید (البته با حذف فایروال تغییرات موجود میمونه و اگر از اون باشه مشکل با حذف حل نخواهد شد) 1 واکنش ها : pourmoshtagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در اسفند 92 سلام دمو قرار بدید بهتر میشه کمک کرد ولی فکر میکنم آراس فایروال یه تغییراتی ایجاد میکنه که باعث میشه برخی افزونه ها به مشکل برخورد کنن اگر بک اپ دارید برگردونید و تست کنید، از حالت فعلی هم بک آپ داشته باشید (البته با حذف فایروال تغییرات موجود میمونه و اگر از اون باشه مشکل با حذف حل نخواهد شد) با سلام خدمت مهندس انگوتی!!! آقاپیشنهاد شما چیست؟؟بک آپ من بعد نصب و ایجاد مشکل است!!! نمیشه طوری آر اس فایروال را حذف نمود که تنظیمات به حالت اول برگردد!!!؟؟ لینک فرم اجرا شده برای سایتم که مشکل برخورده است!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر