Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام و احترام فراوان قالب سایت من مشکلی داره اینه که بین بلوک ها محدوده ای وجود نداره به صورت شکل زیر الان بلوک رویدادها جداست و آرشیو اخبار هم جدا اما iهیچ خط فاصلی مجود نداره اما قبلا بود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام آدرس سایتتون رو بگذارید تا دوستان راحت تر راهنمایی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام آدرس سایتتون رو بگذارید تا دوستان راحت تر راهنمایی کنند موفق باشید لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 کد زیر رو در template.css .art-Block-body { padding : 7px ; position : relative ; z-index : 1 ; } با کد زیر عوض کنید .art-Block-body { margin-bottom : 9px ; padding : 7px ; position : relative ; z-index : 1 ; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 همچین کدی پیدا نکردم .art-Block-body { position: relative; z-index:1; padding: 7px; } .art-Block-tr, .art-Block-tl, .art-Block-br, .art-Block-bl, .art-Block-tc, .art-Block-bc,.art-Block-cr, .art-Block-cl { position:absolute; z-index:-1; } .art-Block-tr, .art-Block-tl, .art-Block-br, .art-Block-bl { width: 14px; height: 14px; background-image: url('../images/Block-s.png'); } اینه مال من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز برای مشکل جدیدتون که در پ خ مطرح کردید در فایل Template.css کد زیر رو پیدا کنید art-Block { margin : 3px ; } و با کد زیر عوض کنید art-Block { margin : 3px ; border-style: double; } قایل ویرایش شده رو هم از اینجا بگیرید http://dl.joomina.ir/file.php?file=c7c99fe053f59e424acc1ec5c7d72ed4 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 مشکل هنوز پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 من فایل Template.css رو هم برای دانلود براتون گذاشتم!فقط کافیه اونو جایگزین کنید! اگر بازم نتونستید اطلاعاتتون رو برام پ خ کنید تا براتون درستش کنم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 قربان جایگزین کردم اما خوب کاری از پیش نبرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما سایت رو تو کش می بینید همونطور که در عوض مردن تاتل سایت مشکل داشتید!!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 برای شما درسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 الان سایتتون اصلا بالا نمیاد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر