alireza6050 0 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام من کامپوننت community builder رو نصب کردم . حالا می خوام وقتی که یه نفر ثبت نام کرد اطلاعاتش تو یه جدول دیگه که خودم می سازم هم ذخیره شه . چه جوری باید این کار رو بکنم . با تشکر ویرایش شده اسفند 92 توسط alireza6050 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 سلام من کامپوننت community builder رو نصب کردم . حالا می خوام وقتی که یه نفر ثبت نام کرد اطلاعاتش تو یه جدول دیگه که خودم می سازم هم ذخیره شه . چه جوری باید این کار رو بکنم . با تشکر گمان نمی کنم این کار به سادگی انجام شود . شاید هم راه میانبری باشد که من آگاه نباشم. می شود بفرمایید که آماج (هدف) شما از این کار چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza6050 0 ارسال شده در اسفند 92 گمان نمی کنم این کار به سادگی انجام شود . شاید هم راه میانبری باشد که من آگاه نباشم. می شود بفرمایید که آماج (هدف) شما از این کار چیست ؟ می خوام که روی اطلاعات کاربران روی هر ستون جدول که خواستم سرچ کنم ، گفتم چون اینجا ماژول فارسی شده احتمالا راهی بلدن که این کار رو بکنن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 می خوام که روی اطلاعات کاربران روی هر ستون جدول که خواستم سرچ کنم ، گفتم چون اینجا ماژول فارسی شده احتمالا راهی بلدن که این کار رو بکنن . خوب با همین جداولی که هست چرا جستجو را انجام نمی دهید ؟ چرا می خواهید جدولی همسان بسازید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza6050 0 ارسال شده در اسفند 92 خوب با همین جداولی که هست چرا جستجو را انجام نمی دهید ؟ چرا می خواهید جدولی همسان بسازید ؟ اطلاعاتش رو نمی تونم پیدا کنم کل جدولا رو گشتم ولی پیداشون نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اسم جدول comprofiler میباشد البته تو خود کامپوننت CB در تب مدیریت کاربران ، در بالای لیست اسامی ، کادر جستجو و لینک جستجوی پیشرفته هم قرار داره از اونجا هم میتونید جستجو کنید و با استفاده از کادرهای قیلطر هم نتایج رو محدود کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر