masoudadm 2 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان عزیز من به ماژول اسکرولی مانند rouhani.ir نیاز دارم لطفا اگه راه حلی رو سراغ دارید پیشنهاد دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 باسلامشما ماژول گلوبال نیوز رو نصب کن و روی "طرح اخبار عادی" تنظیمش کن و بگو مثلا 20 خبر اخر رو نمایش بدهبرای نمایش این 20 تیتر خبر مثلا 400 px باید ارتفاع موقعیت ماژولت باشهشما ارتفاع اون موقعیت رو 200px بزار و دو خط کد سیر رو هم به css اون اضافه کن overflow-y: auto; overflow-x: hidden; لینک بیر رو نگاه کن من از این ترفند برای پاتوق استفاده کردم 1 واکنش ها : masoudadm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudadm 2 ارسال شده در اسفند 92 من ماژول رو دانلود کردم اما داخلش فایل CSS نبود. ممکن هست بیشتر راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 لینک بیر رو نگاه کن من از این ترفند برای پاتوق استفاده کردم پس گمان می کنم اینا به درد هر دوتون بخوره http://css-tricks.com/custom-scrollbars-in-webkit/ http://webdesign.tutsplus.com/articles/quick-tip-styling-scrollbars-to-match-your-ui-design--webdesign-9430 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 شما ماژولل رو تنظیم کنید در یک موقعیت مثلا"top"انتشار بدید به فایل css قالبتون برید و در اونجا خاصیت های"height" ,"overflow-y”,” overflow-x” روهمانطور که گفتم تنظیم کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ تیرداد جان بسیا ممنون از لینک های که دادی منظورت رو متوجه نشدم من اشتباه میکنم که لینک ها رو دادی یا برا اموزش حرفه ای تر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 تیرداد جان بسیا ممنون از لینک های که دادی منظورت رو متوجه نشدم من اشتباه میکنم که لینک ها رو دادی یا برا اموزش حرفه ای تر؟ برای custom کردن اسکرول بار بود لینک ها. ببین این چه جم و جور و قشنگه 1 واکنش ها : masoudadm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر