mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 با سلام یه سوال من میخواستم لگوی سایت رو عوض کنم عوض کردم ولی لگوی من png ه ولی توی سایت باید jpg باشه کجا باید کدش رو عوض کنم که png رو بخونه ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 سایت باید حتماً png باشه به خاطر رنگ زیرش جای لگو هم همون نارنجی بالای عکس ه یه چیز دیگه چرا منوی پایین صفحه این جوریه به هم ریخته س نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 این ارور رو میده Unable to save "../templates/mega_extramy/css/layout.css". چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام سطح دسترسی فایل را بررسی کنید که قابل نوشتن باشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 یعنی چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام با توجه به تنظیمات سرورتان ممکن هست لازم باشد سطوح دسترسی را بصورت دستی تغییر دهید پوشه ها با سطح دسترسی 777 فایل ها با سطح دسترسی 666 و یا 777 قابل نوشتن میشوند موفق باشید 2 واکنش ها : mohammad_175 و setare.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر