sahiyan 2 ارسال شده در اسفند 92 دوستان من مشکلی توی انتشار مطالب دارم اولیش اینکه همون طور که تو تصویر ضمیمه مشخصه مطالب پس از انتشار دو تا از مطالب بصورت افقی نمایش داده میشه و باقیش بصورت تایل دو تا دو تا نشون داده میشه . من میخوام همه مطالب بصورت افقی نمایش داده بشه دومین مشکل اینه که تا وقتی مطلب رو بصورت ویژه درنیارم مطلب نمایش داده نمیشه چطور میتونم این دو مشکل رو حل کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 دوستان من مشکلی توی انتشار مطالب دارم اولیش اینکه همون طور که تو تصویر ضمیمه مشخصه مطالب پس از انتشار دو تا از مطالب بصورت افقی نمایش داده میشه و باقیش بصورت تایل دو تا دو تا نشون داده میشه . من میخوام همه مطالب بصورت افقی نمایش داده بشه دومین مشکل اینه که تا وقتی مطلب رو بصورت ویژه درنیارم مطلب نمایش داده نمیشه چطور میتونم این دو مشکل رو حل کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید شما به منو ها برو تنظیمات منو صفحه اصلیت رو باز کن به انتخاب نوع منو نگاه کن مطالب ویژه است درسته؟ شما نوع منو رو روی مجموعه بلاگ تنظیم کن مشکل دیگه تون: وقتی روی مجموعه بلاگ تنظیم کردی سمت چپ در قسمت"انتخاب طرح بلاگ" مطالب برجسته رو روی تعداد10 و بقیه رو روی 0 تنظیم کن 1 واکنش ها : sahiyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر