musio 346 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) با سلام کسی می دونه این سایت از په سیستمی برای پشتیبانی استفاده می کنه.؟؟؟ joomi.ir باتشکر ویرایش شده اسفند 92 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما نیاز به ثبت نام داشت بنده نتوانستم ثبت نام کنم اما از دو حال زیر خارج نیست یا سیستم اختصاصی است یا از لینک روبرو یکی از افزونه هاست. = http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/help-desk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما نیاز به ثبت نام داشت بنده نتوانستم ثبت نام کنم اما از دو حال زیر خارج نیست یا سیستم اختصاصی است یا از لینک روبرو یکی از افزونه هاست. = http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/help-desk این افزونه هارو قبلا چک کردم، جزو اینا نبود.. یوزر & پس خودمو براتون پ.خ می کنم ، لطف کنید چک کنید ممنون می شم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما اگر از افزونه های مشابه نیست پس اختصاصی نوشته شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما اگر از افزونه های مشابه نیست پس اختصاصی نوشته شده است. براتون فرستادم، ممنون می شم چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) درود بر شما چک کردم به نظر میاد از rsticket باشه چون شکلش شبیه اون هست اما مطمئن نیستم چون با افزونه های زیادی کار نکردم افزونه maqmal و rsticket کار زیاد کردم و می کنم.بقیه رو زیاد نمیشناسم که از روی ظاهر خدمت تون عرض کنم. احتمالش هست اختصاصی باشه ویرایش شده اسفند 92 توسط محمدحسین میری rsform => rsticket نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 92 ممنون از زحمتی که کشیدید.. راستش من می خوام یه سیستم پشتیبانی به همین سادگی داشته باشم.. با افزونه خاصی تا حالا کار نکردم.. زیاد دیدم همه rsticket رو پیشنهاد میدن. به نطرتون با چه افزونه ای کار کنم که سادگی این رو داشته باشه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما بنده در پست بالا به اشتباه از rsform نام بردم عذرخواهی می کنم rsticket این سادگی رو داره دموی آن را مشاهده که بکنید متوجه می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 92 خواهش می کنم.. من چون تا حالا سیستم پشتیبانی کار نکردم ، یکم ازتون می خواستم سوال کنم اگه ایرادی نداره..؟؟ اگر توی سایت دقت کرده باشید ، محصولات فروخته شده رو پشتیبانی می کنند. منم قصد همچین کاری دارم.. با این افزونه می تونم.؟؟ در ضمن اگر این افزونه فارسیش وجود داره محبت کنید لینک بدید ممنون می شم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما این افزونه اختصاصی اگر باشه که نمی توانیم لینک بدهیم.زیرا افزونه رو در اختیار نداریم. اما اگر rsticket باشه این افزونه تجاری ست. خاطرم نیست ایا نسخه رایگان هم دارد یا خیر.شما در سایت های وارز دنبال آن بگردید. 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر