yokhsan 1 ارسال شده در اسفند 92 با سلام چگونه کپی رایت را از قالب رایگان اسمارت اد آن میتوان برداشت؟ قالب اس جی پلاس قالب اس جی ویندا با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 خواهشمندم Demo بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در اسفند 92 http://arasnema.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 http://arasnema.com/ کدهای phpو html قالبت رو بررسی کن و دنبال yt_copyrightposition id= بگرد اونجا میشه ویرایش کرد یا حذفش کرد 1 واکنش ها : yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 http://arasnema.com/ با به کارگیری css هم می توانید. .footer1,.footer2 { display:none; !important; } هر آینه در این روش ، کپی رایت در صفحه هست ولی نمایش داده نمی شود. 1 واکنش ها : yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasraluckblack 4 ارسال شده در اسفند 92 این کارایی که دوستان پیشنهاد دادن همه خوبه ولی لازم نیست... توی فایل منیجر هاست خودت این مسیر رو برو: /public_html/templates/sj_.../includes/lib جای " ... " اسم قالبت نوشته شده! بعد فایل Template.php رو باز کن! متن کپی رایت داخل اون نوشته شده... میتونی اونجا ویرایشش کنی! 3 واکنش ها : yokhsan، mortexa و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در اسفند 92 با به کارگیری css هم می توانید. .footer1,.footer2 { display:none; !important; } هر آینه در این روش ، کپی رایت در صفحه هست ولی نمایش داده نمی شود. لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که این کد ها را در کدام قسمت وارد کنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ این کارایی که دوستان پیشنهاد دادن همه خوبه ولی لازم نیست... توی فایل منیجر هاست خودت این مسیر رو برو: /public_html/templates/sj_.../includes/lib جای " ... " اسم قالبت نوشته شده! بعد فایل Template.php رو باز کن! متن کپی رایت داخل اون نوشته شده... میتونی اونجا ویرایشش کنی! // Get Copyright Template /* Render as mod_footer */ function getCopyright() متن کپی رایت در این فایل نبود yt - frameworkظاهرا این کد از فایل دیگه لود میشه . این قالب از فریموورک استفاده میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که این کد ها را در کدام قسمت وارد کنم اگر custom.css دارید در آن بنویسید و اگر ندارید یک پرونده با این نام بسازید. اگر درست کار نکرد. در یکی از پرونده های css . 1 واکنش ها : yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در اسفند 92 آقای تیرداد با تشکر از قبل اگر امکان دارد برای کاربر سطح پایین تر کمی بسط و شرح دهید یک فولدر ماژول با این نام هست که فایلی با اسم دیفالت داخل آن هست که البته اینکه این کد را در کدام سطر و قسمت آن وارد کنم را نمیدانم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 آقای تیرداد با تشکر از قبل اگر امکان دارد برای کاربر سطح پایین تر کمی بسط و شرح دهید یک فولدر ماژول با این نام هست که فایلی با اسم دیفالت داخل آن هست که البته اینکه این کد را در کدام سطر و قسمت آن وارد کنم را نمیدانم درود بر شما من تا به حال با این پوسته کارنکرده ام، پرونده های css هم Optimize شده اند و من از اینجا نمی توانم به درستی بگوییم کدام پوشه و کدام پرونده، پوسته ها هم بسان یکدیگر نیستند. ولی شیوه کار در بیشتر پوسته ها یکسان است. امیدوارم راه گشا باشد. در پوشه ی پوسته (قالب) که در پوشه template است. یک پوشه به نام css یا style یا ... (ممکن است یک نام دیگر باشد) هست، که پرونده یا پرونده های css در آن پوشه هستند. یکی از این پرونده ها را بگشایید. پس از واپسین رج (سطر) کدها را کار بگذارید. (Copy&past). اگر کامیاب نبودید . نشانی پوسته را برایم پ.خ کنید تا بتوانم پاسخی درخور بدهم. 1 واکنش ها : yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 آقای تیرداد با تشکر از قبل اگر امکان دارد برای کاربر سطح پایین تر کمی بسط و شرح دهید یک فولدر ماژول با این نام هست که فایلی با اسم دیفالت داخل آن هست که البته اینکه این کد را در کدام سطر و قسمت آن وارد کنم را نمیدانم من پیام شما را دیدم. بررسی می کنم. ولی یک نکته را هم بگوییم . چون پوسته شما css ها را بهینه (opimize) می کنند. شما اگر پرونده های css را دگرگون کنید. گمان دارم نتیجه ای نخواهد داشت. ابتدا بهینه سازی را خاموش کنید. سپس اقدام به دگرگون کردن پرونده های css کنید، سپس در نهایت دوباره این ویژگی را روشن کنید. 1 واکنش ها : yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yokhsan 1 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) من پیام شما را دیدم. بررسی می کنم. ولی یک نکته را هم بگوییم . چون پوسته شما css ها را بهینه (opimize) می کنند. شما اگر پرونده های css را دگرگون کنید. گمان دارم نتیجه ای نخواهد داشت. ابتدا بهینه سازی را خاموش کنید. سپس اقدام به دگرگون کردن پرونده های css کنید، سپس در نهایت دوباره این ویژگی را روشن کنید. خیلی ممنون بابت راهنمایی موثرتون خط سایت سازنده حذف شد ولی قسمت Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License. باقیمانده است. قسمتی رو که فرمودید رو خودم هم رفته بودم ولی نمیدونم چرا اصلا ندیدمش و باعث زحمت شدم. ----------------------------------------------------------------------------------------- \includes\lib\template.php -39 hazf shavad ویرایش شده اسفند 92 توسط yokhsan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saray 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان من یک قالب خریداری کردم که نوشته بودن افزونه کپی رایت . یعنی اگه بخوایم کپی رایت سایت از رو قالب حذف بشه اون رو هم باید خریداری بکنیم و من خرید کردم حالا که ازشون میخوام فقط یک مسیر رو معرفی کرده و میگه برید اینجا رو ویرایش کنید. templates\sj_health30\includes\yt_template.class.php من باید اول قالب رو اکسترکت کنم بعدش این فایل رو پیدا کنم و بعد چی رو دقیقن باید تغییر بدم ؟ خیلی ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این آدرسی که داده ، به احتمال زیاد فایلی هست که دارای قسمت کپی رایت هست.. وارد فایل بشید ببینید جمله مورد نظر وجود دارد یا نه؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر