proma 2 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام من پرداخت ملت جومینا رو که آخرین آپدیت بود و برای درگاه شاپرک ارائه شده بود رو نصب کردم. امروز از بانک ملت زنگ زدن گفتن که میخوایم درگاه شما رو تست کنیم. تست کردند و گفتند ارور میده و زیرش مینویسه پرداخت با موفقیت انجام شد ولی پولی به حساب واریز نشد. به من گفتند شما تغییراتی ایجاد کردین در ماژول پرداخت؟ گفتم که نه. گفتند که روی درگاه شاپرک نباید این مشکل باشه و مربوط به سرور های خارجی میشه و... این حرفا ها و گفتند که این رو تصحیح کنید دوباره فردا تماس میگیریم. اینم ارور که در 3 قسمت میاد دقیقا ارور ها به همین ترتیب میاد.کسی میتونه کمک کنه؟ ویرایش شده اسفند 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" تصاویرتون رو در آپلودسنتر جومینــــــا بارگذاری کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام لطفا پست های اضافی نزنید دوست عزیز مشکل از بانک ملته، باز دچار مشکل شده منتظر باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در اسفند 92 دوست عزیز لینک هایی که ارور میده از درگاه بانک ملت هست. ولی پلاگین برای درگاه شاپرک ارائه شده. من همون موقع سایت های دیگه رو چک کردم مشکلی نداشتند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر