skmr 4 ارسال شده در اسفند 92 لطفا يكي از كاربران براي اجرا و نصب SIGE (پلاگين گالری ساده تصاویر) متن زير را كه از دانشنامه جوملا تهيه كرده ام به شكل واضحتر برايم توضيح دهيد: طریقه راهنماي نصب و اجراي SIGE : "فایلهای مربوط به هر مطلب را در پوشهای مجزا (نام پوشه را در کد زیر باید قرار دهید) قرار داده و در آدرس images/stories آپلود نمایید. حال به مدیریت محتوا رفته و با استفاده از کد زیر تصاویر را در مطلب خود قرار دهید." {gallery}نام پوشهای که در آن فایلها را آپلود نمودهاید{/gallery} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 لطفا يكي از كاربران براي اجرا و نصب SIGE (پلاگين گالری ساده تصاویر) متن زير را كه از دانشنامه جوملا تهيه كرده ام به شكل واضحتر برايم توضيح دهيد: طریقه راهنماي نصب و اجراي SIGE : "فایلهای مربوط به هر مطلب را در پوشهای مجزا (نام پوشه را در کد زیر باید قرار دهید) قرار داده و در آدرس images/stories آپلود نمایید. حال به مدیریت محتوا رفته و با استفاده از کد زیر تصاویر را در مطلب خود قرار دهید." {gallery}نام پوشهای که در آن فایلها را آپلود نمودهاید{/gallery} برای هر مطلب که میخواهید درونش تصاویر رو انتشار بدید در مسیر images/stories یک پوشه ایجاد کنید مثلا من یک مطلب با نام "نمونه1" رو میخوام انتشار بدم که 10تا عکس رو میخوام بهش اختصاص بدم در مسیری که گفتم یه پوشه به نام مثلا"salam" ایجاد میکنم و 10 عکس رو درون پوشه میریزم بعد به قسمت مدیریت مطالب میرم و به مدیریت مطلب"نمونه" میرم و کد زیر رو در مطلب درج میکنم {gallery/}salam{gallery} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در اسفند 92 طبق توضيحات شما من اين كارها را كردم: 1ـ در بخش مديريت تصاوير يك پوشه ساختم به نام images و در داخل آن يك پوشه ساختم به نام stories و در داخل آن يك عكس آپلود كردم به نام shiva و آدرس تصوير شد: /images/stories/shiva.jpg 2ـ بعد يك مطلب ساختم و پس از اينكه كه عكس مورد نظر را در مطلب قرار دادم، در بخش تغيير وضعيت ويرايشگرمطلب (html) آدرس: {gallery/}/images/stories/salam/shiva.jpg{gallery} قرار دادم 3ـ در پلاگين مربوطه (در بخش تنظیمات گالری ـ بخش تعيين يك پيوند) هم آدرس: {gallery/}/images/stories/salam/shiva.jpg{gallery} قرار دادم ولي هيچ اتفافي نيفتاد! و تصوير زوم نشد. مي دانم يك جاي كارم اشكال دارد، ولي نمي دانم در كجاست! منتظر پاسختان هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 طبق توضيحات شما من اين كارها را كردم: 1ـ در بخش مديريت تصاوير يك پوشه ساختم به نام images و در داخل آن يك پوشه ساختم به نام stories و در داخل آن يك عكس آپلود كردم به نام shiva و آدرس تصوير شد: /images/stories/shiva.jpg 2ـ بعد يك مطلب ساختم و پس از اينكه كه عكس مورد نظر را در مطلب قرار دادم، در بخش تغيير وضعيت ويرايشگرمطلب (html) آدرس: {gallery/}/images/stories/salam/shiva.jpg{gallery} قرار دادم 3ـ در پلاگين مربوطه (در بخش تنظیمات گالری ـ بخش تعيين يك پيوند) هم آدرس: {gallery/}/images/stories/salam/shiva.jpg{gallery} قرار دادم ولي هيچ اتفافي نيفتاد! و تصوير زوم نشد. مي دانم يك جاي كارم اشكال دارد، ولي نمي دانم در كجاست! منتظر پاسختان هستم. مسیر image هم.ن پوشه عکس شماست و نیاز نیست خودتون دوباره بسازیدش و پوشه stories رو احتمالا خود افزونه به هنگام نصب ایجاد میکنه اجازه بدید من خودم نصب کنم بعد راهنماییتون میکنم انشاا... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در اسفند 92 با تشكر از قبول زحمت شما، منتظر پاسخ خوبتان هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 برادر بزرگوار شما به قسمت مدیریت رسانه در جوملا برو(همون پوشه تصاویر) یه پوشه به نام مثلا"ali" بساز بعد چند تا عکس بریز توش بعد به مدیریت مطلبت برو و این کد رو درون مطلبت قرار بده حله تست کردم {gallery}ali{/gallery} 1 واکنش ها : skmr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر