turkur 1 ارسال شده در اسفند 92 می خوام در سایت صفحه ای طراحی کنم که کاربران عمومی قادر باشند چند نوع اطلاعات واردکنند. مثلا: نام رویداد-نوع رویداد-سیستم پخش - اطلاعات کد و .... در یک صفحه دیگر نیز این اطلاعات بلافاصله بعد از وارد کردن کاربر نمایش داده شود. تاریخ وزمان ثبت رویداد نیز در بالای صفحه همیشه باشه قابلیت دسته بندی رویداد هم باشه امکان اپلود تصویر رویداد نیز باشه سایت نمونه این تقاضاالبته ف.ی.ل.ت.ر هست) برای مشاهده رویدادها: www.satelliweb.com/index.php?section=livef وبرای ثبت رویداد: http://www.satelliweb.com/index.php?section=livefposter لطفا راهنمایی کنید. البته یه کم از برنامه نویسی زبان ++C و یه کم از کاموننت نویسی جوملا بلدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 مطمئنا اگر میتونید کاموننت بنویسید باید همین کار رو بکنید چون کاملا همون چیزی خواهد شد که در نظر دارید اما rsform بسیار قدرتمند هست 1 واکنش ها : turkur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
turkur 1 ارسال شده در اسفند 92 مطمئنا اگر میتونید کاموننت بنویسید باید همین کار رو بکنید چون کاملا همون چیزی خواهد شد که در نظر دارید اما rsform بسیار قدرتمند هست کامپوننت نویسی من درحد خیلی ابتدایی است و تا حالا در مورد طراحی با rsformکار نکردم. آیا کسی یا آموزشی هست که طراحی با rsform را یاد بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 این یه اموزش PDF هستش سرور جومینا PDF پشتیبانی نکرد مجبور شدم جایی دیگه اپ کنم از مدیران حلالیت می طلبم سرچ کن بازم پیدا میکنی 1 واکنش ها : turkur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر