jafar007 40 ارسال شده در اسفند 92 سلام چندوقت پیش کامپوننت rs membership رو دانلود کرده بودم البته یادم نیست از کجا الان که میخوام نصبش کنم نصب میشه درست ولی وقتی میرم تو مدیریتش خطای زیر رو میده Notice: Undefined property: RSMembershipViewRSMembership::$_host in C:\wamp\www\boursi\libraries\joomla\environment\uri.php on line 642 ؟البته الان روی لوکالم نصب هست چیز خاصی باید نصب کنم رو لوکالم کاش جومینا یه ورژن درست حسابی میزاشت حتی پولی هم بود خوب بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام باید از آخرین نسخه افزونه استفاده کنید . این خطایی که قرار دادید به نوعی میشه گفت باگ افزونه محسوب میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در اسفند 92 با سلام باید از آخرین نسخه افزونه استفاده کنید . این خطایی که قرار دادید به نوعی میشه گفت باگ افزونه محسوب میشه موفق و پیروز باشید یا حق تو لوکال این خطارو میداد ولی تو آنلاین درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر