mrt69 4 ارسال شده در اسفند 92 من در صفحه اول سایت از ماژول Animate on hover استفاده کردم که برای نمایش تصویر با افکت هستش توی صفحه اصلی من یه تعداد عکس با این ماژول نمایش دادم (همین تصاویری که وسط صفحه هست و ماوس می ره روش افکتش میاد ) همون طور که می بینید در سایتم من تصاویر مستطیلی استفاده کردم ولی 3طرف عکس ( چپ - بالا - پایین) یه بودر و کادر سیاه رنگ میده به تصویر که نمی دونم چیه این توی تنظیمات ماژول که چیزی من پیدا نکردم با فایرباگ هم نتونستم ادرس مربوط رو پیدا کنم و ویرایش کنم این ادرس سایت: http://ertebatsazan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 این سیاهی به خاطر اینه که بکگراند رو رنگ مشکی دادید و بردر نیستندشما در مدیریت ماژول اگه گزینه بکگراند داره اون رو غیر فعال کنراه دوم:این کد رو در css قالبت یا css ماژول کپی کن #ahgallery ul.hover_block0, #ahgallery ul.hover_block1, #ahgallery ul.hover_block2 { background: transparent !important; } #ahgallery ul.hover_block0 li.ahitem, #ahgallery ul.hover_block1 li.ahitem, #ahgallery ul.hover_block2 li.ahitem { background: transparent !important; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر