inspector 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام من میخوام روی وب سایتم کاری کنم که کاربرا بتونن عکس و یا فایل آفیس و پی دی اف توی پروفایل خودشون آپلود کنن. یعنی برای ادمین بفرستن تا بررسی کنه. میشه بگین باید از کدوم افزونه استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 92 سلام می تونید از فوکا دانلود استفاده کنید یا جی دانلود 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
inspector 0 ارسال شده در اسفند 92 ممنون از راهنماییت اما با فوکا نتونستم کار کنم. اصلا توی سایت نمیتونم قرارش بدم. یعنی قسمتی توی سایت نیست که کاربر عادی بتونه با لاگین کردن آپلود کنه و برای مدیر بفرسته. میشه راهنماییم کنین؟ لطفا... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما باید یک منو از نوع "بارگذاری توسط کاریر" ایجاد کنید با ان منو کاربر می تواند فایل آپلود کند. 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر