hamedd2000 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام از این سایت و جاهای دیگه قالب هر چی دان میکنم فاقد فایل xml هستش!! جریان چیه؟ چطور باید نصب کرد بدون xml ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید تمامی قالبهایی که در جومینا منتشر میشوند قبلا تست شدند! لطفا لینک یکی از قالبها را بفرمایید بررسی شود موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedd2000 0 ارسال شده در بهمن 92 از اینجا هم دان کردم نداشت! مثلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 از این سایت و جاهای دیگه قالب هر چی دان میکنم فاقد فایل xml هستش!! با سلام دوست عزیز ، شما میفرمایید از این سایت ( یعنی جومینــــــا ) هم دانلود کردید و مشکل xml داشت ازتون درخواست شد لینک بدید که بررسی بشه ، منظور لینک قالبهای جومینــــــا بود نه دیگر سایتها !! اگر منظورتون اینه که با خطایی مثل فایل xml پیدا نشد و امثال این خطا مواجه میشوید ، راجع به آن بارها و بارها بحث شده و راه حل نیز ارائه شده است سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : hamedd2000 و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر