ساناز صداقتی 8 ارسال شده در بهمن 92 سلام من تو سایت با مشکل برخروردم که عکسشو گذاشتمدر واقع نمیتونم حذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام این اشکالات عمدتا" از فایل زبان میباشد . از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در بهمن 92 با سلام این اشکالات عمدتا" از فایل زبان میباشد . از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق من تازه جوملامو خریدم نمیدونم کجاش زده ؟ فایل زبانشو باید چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام عبارت COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON را در فایل زیر پیدا و ادیت کنید language/fa-IR/fa-IR.com_content.ini موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : ساناز صداقتی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در بهمن 92 با سلام عبارت COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON را در فایل زیر پیدا و ادیت کنید language/fa-IR/fa-IR.com_content.ini موفق و پیروز باشید یا حق درست نشد ویرایشش کردم COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON="منتشر شده در %s" COM_CONTENT_CREATED_DATE_ON="تاریخ ایجاد در %s" قسمت on رو حذف کردم ولی درست نشد تیم جوملا فارسی هست زبان رو از سایت شما دانلود کردم و کلا پوشه زبانو جایگزین کردم و درست نشد و بهم ریخت قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما وارد فایل قالب تان شوید برسی کنید آیا پوشه ای به نام html وجود دارد اگی بلی آن را rename کنید. مثلن یه چیزی بگذارید که فقط نام تغییر کند. سپس با خالی کردن کش مجدد برسی کنید مشکل همچنان با قی ست؟ اگر وجود نداشت احتمالن باید فایل php را ویرایش کنیم منوط بر اینکه در فایل زبان مشکلی نباشه 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما وارد فایل قالب تان شوید برسی کنید آیا پوشه ای به نام html وجود دارد اگی بلی آن را rename کنید. مثلن یه چیزی بگذارید که فقط نام تغییر کند. سپس با خالی کردن کش مجدد برسی کنید مشکل همچنان با قی ست؟ اگر وجود نداشت احتمالن باید فایل php را ویرایش کنیم منوط بر اینکه در فایل زبان مشکلی نباشه نام رو عوض کردم کلا سایت بهم ریخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما آن گزینه ی on برداشته شد؟ نگران نباشید اگر مجدد به html تغییر دهید درست می شود. 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما آن گزینه ی on برداشته شد؟ نگران نباشید اگر مجدد به html تغییر دهید درست می شود. نه برداشته نشد زمانی که پوشه html رو نامشو عوض کردم کلا این متن جای اون اومد COM_CONTENT_CREATED_DATE_oN نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) درود بر شما باید فایل های php درون پوشه html ویرایش شود. دسترسی هاست رو بدید براتون انجامش بدم. پ.خ کنید ویرایش شده بهمن 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر