topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان عزیز یه بسته نصبی دارم که از یه کامپوننت استفاده کرده که من لازمش دارم خود کامپوننت رو گشتم تجاریه واسه همین میخوام اگه میشه از این بسته استخراجش کنم میشه بگید چطوری؟؟؟؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 92 سلام بستگی به کامپوننت داره ممکنه اصلا امکانش نباشه یا خیلی دردسر داشته باشه شما باید فایلها رو بردارید از بخش های مختلف مثلا از تو پوشه administrator و همچنین روت بعد هم فایلهای مربوط در پوشه زبان در نهایت باید فایل xml بررسی بشه و ممکنه نیاز به بررسی دیتابیس هم باشه 3 واکنش ها : topmihan، محمدحسین میری و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان عزیز یه بسته نصبی دارم که از یه کامپوننت استفاده کرده که من لازمش دارم خود کامپوننت رو گشتم تجاریه واسه همین میخوام اگه میشه از این بسته استخراجش کنم میشه بگید چطوری؟؟؟؟؟ ممنونم استفاده از ماژول های موجود در Quickstart 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 کامپوننت ویجت کیت هستش البته این نسخه رایگانش نیست و امکاناتش بیشتره(بررسی کردم)و همینو دقیقا نیاز دارم من با توجه به روشی که جناب تیرداد فرموده بودند پیش رفتم ولی فقط ماژولشو نصب کرد واسم و خود کامپوننت نصب نشد میشه یکی قشنگ و گام به گام بگه چه کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما ماژول با کامپوننت فرق می کنه. کامپوننت رو دستی زیپ کردن برای اولین بار کار سختیه مراحل زیر رو انجام بدید. یک پوشه به نام widjetkid در دسکتاپ سیستم تون بسازید درون این پوشه دو پوشه دیگر به نام site و admin بسازید وارد پوشه component شوید. پوشه کامپوننت مورد نظر رو درون پوشه یsite کپی کنید. وارد پوشه administrator » components شوید.پوشه کامپوننت مورد رو درون پوشه admin کپی کنید درون پوشه admin یک فایل با نام خود افزونه و پسوند xml باید وجود داشته باشه.مثلن com_wedjetkid.xml آن را کات کنید و کنار admin و site قرار بدید. درون پوشه admin یک پوشه دیگر به نام install وجود دارد. از آن یک کپی بگیرید. دقت کنید که کات نباید بکنید.فقط یک کپی بگیرید و در کنار پوشه های admin و site قرار بدید. وارد همین فایلی که در کنار admin و site کپی کردید بشید.درون این پوشه یک فایل و یک پوشه دیگر با نام های script.php و sql وجود دارد.شما فقط پوشه sql را پاک کنید حال در روت سایت تون وارد پوشه media شوید یک پوشه همانند نام کامپوننت تون وجود دارد. مثلن com_weijetkid آن را کپی کرده و در کنار پوشه های admin و site قرار بدید. یک پوشه دیگر کنار پوشه های site و admin با نام language بسازید و وارد فایل language شوید و فایل های زبان کامپوننت را کپی و در همین فایل پیست کنید. پوشه اصلی را زیپ کنید و نصب کنید بنده مجدد حرف مهندس دفاعی رو یاد آور شوم/ هر کامپوننت با کامپوننت دیگر فرق داره.آموزش بنده امکان دارد جواب ندهد و جواب ندادن آن از جواب دادن آن از درصد بیشتری برخوردار هست. ولی شما تست کنید شاید جواب داد. 2 واکنش ها : m4mali و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 کامپوننت ویجت کیت هستش البته این نسخه رایگانش نیست و امکاناتش بیشتره(بررسی کردم)و همینو دقیقا نیاز دارم من با توجه به روشی که جناب تیرداد فرموده بودند پیش رفتم ولی فقط ماژولشو نصب کرد واسم و خود کامپوننت نصب نشد میشه یکی قشنگ و گام به گام بگه چه کنم؟؟؟ شاید این پاسخ به پرسش شما نباشد. اما اگر کوشش نمودید و نشد. پافشاری می کنم اگر کوشش نمودید و نشد. من این کامپوننت را دارم. همان نگارش Pro را .گرچه تا جایی که می توانید به copyright پایبند باشید. خودم همیشه از نگارش رایگان استفاده می کنم. 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 با تشکر از پاسخ هاتون با روش آقای میری تونستم کامپوننت رو نصب کنم در سیستم جدید ولی وقتی باز میکنم کامپوننت رو خالی خالی یعنی فقط اسم کامپوننت اومده مشکل چیه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 با تشکر از پاسخ هاتون با روش آقای میری تونستم کامپوننت رو نصب کنم در سیستم جدید ولی وقتی باز میکنم کامپوننت رو خالی خالی یعنی فقط اسم کامپوننت اومده مشکل چیه؟؟؟ به پوشه view بروید سپس با نمونه ای quick start هم سنجی (مقایسه) کنید ببینید همه پرونده ها به درستی کارگزاری (نصب) سده اند یا خیر !. اگر درست نبود . خودتان پرونده ها را دوباره کپی کنید. و در این پوشه بریزید. اگر باز هم این چالش پا برجا بود پوشه های model و controller را نیز بررسی کنید. در نهایت دیتابانک را هم ارزیابی کنید. 2 واکنش ها : topmihan و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اسفند 92 به پوشه view بروید سپس با نمونه ای quick start هم سنجی (مقایسه) کنید ببینید همه پرونده ها به درستی کارگزاری (نصب) سده اند یا خیر !. اگر درست نبود . خودتان پرونده ها را دوباره کپی کنید. و در این پوشه بریزید. اگر باز هم این چالش پا برجا بود پوشه های model و controller را نیز بررسی کنید. در نهایت دیتابانک را هم ارزیابی کنید. پوشه view در کدام مسیر است؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) درود بر شما تیرداد جان دوست مون زیاد تو ساختار افزونه آشنایی ندارند. topmihan جان , شما دوتا راه داری یا کامپوننت نال شده اش رو از بیرون بصورت یا لایسنس دار خریداری کنید یا اینقدر با کامپوننت سر کله بزنید تا درستش کنید. راه دوم یکم آشنایی با کامپوننت و ساختارش رو می طلبه شما دنبال نسخه نال یا لایسنس دار آن بروید فکر کنم زودتر به نتیجه برسید ویرایش شده اسفند 92 توسط محمدحسین میری 2 واکنش ها : topmihan و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر