armin121 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دوستان من برای یکی از صفحات وبسایت اتیاج به پاپ آپ دارم (صفحه گالری) با کدام افزوه می تونم این کار رو انجام بدم؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 سلام این پلاگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام این پلاگین ممنون از زحمت شما ولی این پلاگین برای جوملا 2.5 هست سایت من با جوملا 1.5 ساخته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 اینم برای 1.5 و 2.5 فایل رو از حالت فشرده خارج کنید 1 واکنش ها : armin121 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در بهمن 92 اینم برای 1.5 و 2.5 فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بسیار از لطف شما ممنونم پلاگین رو نصب کردم اما تنظیماتش جایی نبود که بخوام آدرس صفحه مورد نظرم رو بدم میشه راهنمایی بیشتری بفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر