skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 سلام به كاربران جوملا! افزونه آكاردئوني پرسش و پاسخ FAQ را نصب كردم، اما اصلا به شكل آكاردئوني در نمي آيد، تمام تنظيمات آن را به دقت بررسي كردم، ولي اصلا به صورت آكاردئوني نمي شود!! نمي دانم مشكل از كجاست؟ (جوملاي من 2/5 است) لطفا اگر كسي مي تواند مرا راهنماي كند؟ اين دموي افزونه است: http://www.8ieg.com/هیئت-موسس ماژول اين افزونه را هم برايتان پيوست كرده ام. joomla_2_5_mod_accordionfaq_2_5_9.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما در مرورگر firefox جدا از گزینه نخست دیگر گزینه ها درست کار می کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 توضيحاتتان نامشخص است، بيشتر و بهتر برايم توضيح دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 توضيحاتتان نامشخص است، بيشتر و بهتر برايم توضيح دهيد. بله ببینید ، در مرورگر فایرفاکس و کروم . افزونه به درستی کار میکند. تنها نخستین item یعنی "مهندس آفاق (سازمان نظام مهندسي ساختمان خراسان رضوي)" باز نمی شود. شما با چه مرورگری سایت را بررسی می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 من با هر دو مرورگر فایرفاکس و کروم كار مي كنم، ولي اين افزونه آكاردئوني نمي شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) من با هر دو مرورگر فایرفاکس و کروم كار مي كنم، ولي اين افزونه آكاردئوني نمي شود. در مرورگر من من بدین سان دیده می شود. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 اما در مرورگر من بدین سان دیده نمی شود.!!! اي كاش مي توانستيد بگوييد كه چرا در سيستم شما بدين سان ديده مي شود ولي در سيستم من بدين سان ديده نمي شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 اما در مرورگر من بدین سان دیده نمی شود.!!! اي كاش مي توانستيد بگوييد كه چرا در سيستم شما بدين سان ديده مي شود ولي در سيستم من بدين سان ديده نمي شود؟ cache مرورگر را تهی کنید. version مرورگر شما چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 cache مرورگر را مرتب خالي مي كنم. ورژن مرورگر موزيلا:23.0.1.4974 ولي افزونه پرسش و پاسخ آكاردئوني نمي شود!!!! عكس پست را هم به پيوست برايتان فرستادم ، نگاه كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 cache مرورگر را مرتب خالي مي كنم. ورژن مرورگر موزيلا:23.0.1.4974 ولي افزونه پرسش و پاسخ آكاردئوني نمي شود!!!! عكس پست را هم به پيوست برايتان فرستادم ، نگاه كنيد. من نکته ی ویژه ای به یادم نمی آید. ولی افزونه به درستی کار میکند و گمان نمی کنم افزونه خرابی داشته باشد. شما با یک system دیگر بررسی کنید. من گمان می کنم . کاستی در client باشد. شما آن page هیات موسس را درست نمی بینید؟ یا این page اسلام ناب را؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر