shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام من با یک قسمت سایت مشکل دارم و فکر کنم جوملا روی این قسمت اصلا کار نکرده من یک سایتو دیدم و به ی طراح گفتم برام مثل اون در بیار و سریع برام درستش کرد البته در سیستم ورد پرس ولی جوملا مثل اینکه نشدنی هست این چیز ها توش عکس رو اپلود کردم در این عکس یک گزینه هست به نام ON که اصلا حذف نمیشه دوم نمیشه یک افکتی چیزی به اون قسمت داد مثلا عنوان مطلب و مجموعه و نویسنده و تارخ در یک کادر زیبا کنار هم باشند؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزيز گزينه on رو مطمئنا مي تونيد در فايل هاي زبان تغيير بدين و براي حذف هم كافي يكم php بلد باشين و اين كه بدونيد در كدوم فايل قرار داره!! براي ايجاد افكت زيبا هم با آشنايي با css مي تونيد اين كار رو انجام بدين و همچنين قاب هاي آماده زيبايي هم وجود دارد كه اين امكان رو دارند!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزيز گزينه on رو مطمئنا مي تونيد در فايل هاي زبان تغيير بدين و براي حذف هم كافي يكم php بلد باشين و اين كه بدونيد در كدوم فايل قرار داره!! براي ايجاد افكت زيبا هم با آشنايي با css مي تونيد اين كار رو انجام بدين و همچنين قاب هاي آماده زيبايي هم وجود دارد كه اين امكان رو دارند!! ممنون میشم یک راهنمایی عملی بکنید اگر من پی اچ پی و سی اس اس بلد بودم الان داشتم با وردپرس بهترین سایتی رو که میخواستم میساختم و یک جورایی لنگ افزونه های نیم تمام وناقص جوملا نبودم که بخواهم یک سایت رو با 150 ماژول و افزونه و کامپوننت درست کنم که هر ساعت یکی از این افزونه ها هنگ کنه یا به خاطر کپی رایتش مورد لعن و نفرین سازندش قرار بگیرم اخرشم سایت به زور بالا بیاد !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 ممنون میشم یک راهنمایی عملی بکنید اگر من پی اچ پی و سی اس اس بلد بودم الان داشتم با وردپرس بهترین سایتی رو که میخواستم میساختم و یک جورایی لنگ افزونه های نیم تمام وناقص جوملا نبودم که بخواهم یک سایت رو با 150 ماژول و افزونه و کامپوننت درست کنم که هر ساعت یکی از این افزونه ها هنگ کنه یا به خاطر کپی رایتش مورد لعن و نفرین سازندش قرار بگیرم اخرشم سایت به زور بالا بیاد !!!! درود بر شما آدرس وب سایت تان را قرار بدید یک استایلی بدیم حد اقل از این سادگی در بیاد در مورد on هم دسترسی بدید در اولین فرصت اکی می کنم. 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر