topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من جوم شاپینگ رو روی قالبم نصب کردم ولی فقط یه کامپوننت نصب شده هیچ ماژولی وجود نداره که من اونو در موقعیت های قالبم فعال کنم ؟؟؟؟/ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در بهمن 92 جالبه این جوم شاپینگ این همه مشکل داره اما کسی جواب نمیده شما برید از مدیریت پلاگین ها فعالش کنید ، به نظرم قید جوم شاپینگ رو بزن الان من 3 روز یه سوال پرسیدم کسی جواب نداده به نظرم از فروشگاه ساز دیگه استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 بصورت پیشفرض پلاگین خاصی که غیرفعال هم باشه اضافه نشده طبق جستجو های من این افزونه بهترین افزونه فروشگاه ساز هستش انشالله که افراد با تجربه میان و راهنمایی میکنن ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ تقریبا فهمیدم چطوریه باید ماژول هاشم دانلود کنیم و نصب کنیم بعد هم فعال کنیم حالا الان که دیگه حسش نیست ، فرداهم که کلاس دارم یا فرداشب یا پس فردا میرسم خدمتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من جوم شاپینگ رو روی قالبم نصب کردم ولی فقط یه کامپوننت نصب شده هیچ ماژولی وجود نداره که من اونو در موقعیت های قالبم فعال کنم ؟؟؟؟/ ممنونم سلام اگه ازفروشگاه پیش فرض جوم بخواهی استفاده کنی نیازی به ماژول نداره وارد مدیریت منوها میشی گذینه های منو یک منومیسازی یا یکی راویرایش میکنی ونوع گذینه منو رامحصولات انتخاب میکنی دران منو فروشگاه به نمایش درمیاد 1 واکنش ها : lgnd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام اگه ازفروشگاه پیش فرض جوم بخواهی استفاده کنی نیازی به ماژول نداره وارد مدیریت منوها میشی گذینه های منو یک منومیسازی یا یکی راویرایش میکنی ونوع گذینه منو رامحصولات انتخاب میکنی دران منو فروشگاه به نمایش درمیاد وقتی از فروشگاه پیشفرضش استفاده کنی قالبش هم با قالب سایت فرق میکنه؟؟؟ من میخوام همین قالبی که سایتم داره باشه!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام من متوجه نشدم !!!به بین شما یکی ازمنوهای قالبت رابه فروشگاه جوم شاپینگ متصل میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lgnd 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام اگه ازفروشگاه پیش فرض جوم بخواهی استفاده کنی نیازی به ماژول نداره وارد مدیریت منوها میشی گذینه های منو یک منومیسازی یا یکی راویرایش میکنی ونوع گذینه منو رامحصولات انتخاب میکنی دران منو فروشگاه به نمایش درمیاد آقا دست گلت درد نکنه بعد از این همه ساعت مشکلم حل شد :* نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر