kalhor2422 4 ارسال شده در بهمن 92 سلام از جی کامنت برای سیستم نظرات سایتم استفاده کردم اما مشکلی که باهاش دارم اینه کا کد کپچا رو نشون نمیده و این باعث میشه که کسی نتونه نظر بده لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با قالب های دیگر هم این مشکل را دارید؟ (قالب پیشفرض خود جوملا را چک کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با قالب های دیگر هم این مشکل را دارید؟ (قالب پیشفرض خود جوملا را چک کنید) موفق باشید خیر - در قالب دیگه مشکلی نیست. ولی بنده می خوام تو این قالب ازش استفاده کنم. چطور میتونم مشکلش رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما آدرس سایت تون رو قرار بدید ببینیم ایا با css می توان حلش کرد یا خیر احتمالن به خاطر overwrite کردن در همان قالب هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر