amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 با سلام مدیران و کاربران خسته نباید دوست خوبمون مهدی بختیاری یک قالب برای دانلود گذاشته بودن تو انجمن به اسم آیاشا این هم لینک قالب آیاشا : http://forum.joomina.ir/thread-529.html خواستم بدونم کسی می تونه این قالب را ویرایش کنه و یک منو هم در سمت چپ اضافه کنید و همچنین عرضش بیشتر بشه ، دو منویی بشه ممنون میشم هر چه زودتر این کار را انجام بدید ( عجله دارم ) :thankyou: ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام امیر جان اگه تا جمعه صبر کنید و این قالب رو برای شما سه ستونه آماده میکنم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از دوست خوبمون مهدی بختیاری کسی به غیر از ایشون نمی تونه زودتر انجام بده در ضمن آقای بختیاری خواهشا فایل پی اس دی (psd) این قالب را هم بهم بدید ممنون میشم چون می خوام تصاویرشو کمی تغییر بدم :thankyou: ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز قالب های که با آرتیستر طراحی میشه فایل psd ندارند راستی خود شما آرتیستر رو نصب کنید و قالب رو خودتون طراحی کنید با رنگ دلخواهتون ، بعد این قالبی که طراحی کردید برام ارسال کنید تا برای شما فارسی کنم طراحی قالب با آرتیستر هم هیچ فن فنونی نمی خواد راحتر از برنامه فتوشاپ هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 ممنون مهدی جان پس لطف کن برنامه را بزار برای دانلود همراه با سریالش ارادتمند : امیر حاجیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام این برنامه تجاری هست و در جومینا ... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 ببخشید یادم نبود شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر