info 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام و خسته نباشید دوستان عزیز یه توضیحی بدممن دنبال کامپوننتی می گردم که یوزر بتونه با وارد کردن یه اطلاعات خاص(مثلن شماره ملی یا .... ) یک سری مشخضاتی و که ما براش میزاریم رو ببینیهحالا این اطلاعات خاص می تونه یه کد باشه یا هر چیز دیگه ایو همه اینها منوط به این که شخص احتیاج به کانکت شدن نداشته باشه-------------------من تو خیلی از سایت ها دیدم که مثلن یه فرمی گذاتشه و وقتی مثلن کد شهرتو میزنی یه سری اطلاعاتو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با كامپوننت rsform مي توني اين كارو بكني موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
info 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با كامپوننت rsform مي توني اين كارو بكني موفق باشيد میشه بیشتر توضیح بدید ؟ کدوم قسمت این کارو بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 92 با سلام يكم بيشتر توضيح بديد. هر كاربر بايد يك اطلاعات منحصر به فرد خودش رو ببينه يا اينكه تمامي كاربران بعد از وارد كردن مشخصات خودشون يك مطلب يا كد رو بايد ببينند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
info 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام يكم بيشتر توضيح بديد. هر كاربر بايد يك اطلاعات منحصر به فرد خودش رو ببينه يا اينكه تمامي كاربران بعد از وارد كردن مشخصات خودشون يك مطلب يا كد رو بايد ببينند. مرسی از توجهتون در حقیقت اطلاعات مخصوص خودش بزارید بیشتر توضیح بدم من حدود صد نفر کاربر دارم که میخوام وقتی شماره ملی (یا هر چیز دیگه ای ) رو وارد میکنند مقدار سهامشون که مشخص کردم چقدره رو ببینند این اعدادو نه میخواد تغییر بدن نه چیز دیگه ای , فقط بتونند ببینند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید از افزونه های دسته Help Desk نظیر RSTicket استفاده کنید . لینک زیر را هم ببینید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/help-desk موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید از افزونه های دسته Help Desk نظیر RSTicket استفاده کنید . لینک زیر را هم ببینید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/help-desk موفق و پیروز باشید یا حق خب این چجوریه . سیستم تیکت دهی که نیست ؟ فارسی شده اش نیست ؟ به کار من که نیومد . اقای info شما چی به کارتون اومد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) اقا یافتم دوست عزیز من مشکلمو حل کردم کافیه سیستم کد رهگیری رو نصب کنی همون کار رو انجام میده نمیدونم این انجمن قبول میکنه لینک بدم یا نه اگه از یه انجمن دیگه است . حالا من میدم اگه خلاف بود دوستان حذف کنند و لینک مجاز بدن *** *** اینا رو نصب کن فارسیه ویرایش شده بهمن 92 توسط محمدحسین میری می توانید در آپلود سنتر جومینا آپلود و قرار دهید/ 2 واکنش ها : fariborz1359 و info نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fariborz1359 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام جناب علیرضا این خوبه اما اگه میشد از طریق یک فایل سی اس وی یا اکسل به کاپوننت خوراک داد خوب میشد الن من کلی کاربر دارم میخوام بهشون وضعیت حساب ماهانه تعداد اقساط و بدهی رو اعلام کنم که واسه همه با هم فرق داره چه پیشنهادی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 بنظرم همین خوبه چون منم بیش از 200 کاربر دارم که باید برای همشون کارنامه صادر کنم .فقط مشکل این اینجاست یکم همت کنی و خودت وارد کنی دستی . من که نصب کردم همونی بود که میخواستم هم خودم کد تعریف میکنم هم متنی که میخوام رو مینویسم هر موقع هم بخوام ویرایش میکنم . من بغیر از پیشنهادی ندارم تا دوستان دیگه چی پیشنهاد بدن البته من cb و جوم سوشیال هم نصب کردم اما به کارم نیومد .شاید به کار شما بیاد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
info 1 ارسال شده در بهمن 92 اقا یافتم دوست عزیز من مشکلمو حل کردم کافیه سیستم کد رهگیری رو نصب کنی همون کار رو انجام میده نمیدونم این انجمن قبول میکنه لینک بدم یا نه اگه از یه انجمن دیگه است . حالا من میدم اگه خلاف بود دوستان حذف کنند و لینک مجاز بدن *** *** اینا رو نصب کن فارسیه سلام دوست عزیز منم الان نزدیک 3 روزه که دارم می گردم و اخرش به همین سیستم کد رهگیری رسیدم اما چند تا موضوع 1 شما از چه سیستمی استفاده می کنید ؟ (اگه میشه یا لینک بدید یا برام پیغام خصوصی کنید ) 2 موضوع مهم در سیستم های کد ره گیری ورودی داده است که بشه از طریق اکس یا از طریق جداول دیگر وارد کرد که در حال حاضر من دارم روی این کار میکنم که ظرف امروز فردا به یه نتیجه مطلوب می رسم و بهتون اعلام میکنم 3 برای این میگم لینک بدید که من تمام برنامه هابی موجود بررسی کنم 1 واکنش ها : fariborz1359 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوست عزیز منم الان نزدیک 3 روزه که دارم می گردم و اخرش به همین سیستم کد رهگیری رسیدم اما چند تا موضوع 1 شما از چه سیستمی استفاده می کنید ؟ (اگه میشه یا لینک بدید یا برام پیغام خصوصی کنید ) 2 موضوع مهم در سیستم های کد ره گیری ورودی داده است که بشه از طریق اکس یا از طریق جداول دیگر وارد کرد که در حال حاضر من دارم روی این کار میکنم که ظرف امروز فردا به یه نتیجه مطلوب می رسم و بهتون اعلام میکنم 3 برای این میگم لینک بدید که من تمام برنامه هابی موجود بررسی کنم لینک ها چون از یه انجمن دیگه هست این جا به صورت اتوماتیک نشون داده نمیشه .شما نیازی نیست همه رو بررسی کنید فقط اون نسخه هایی رو برسی کنید که ورژن جدید هستن . 1 واکنش ها : info نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
info 1 ارسال شده در بهمن 92 لینک ها چون از یه انجمن دیگه هست این جا به صورت اتوماتیک نشون داده نمیشه .شما نیازی نیست همه رو بررسی کنید فقط اون نسخه هایی رو برسی کنید که ورژن جدید هستن . اسمش چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) اسمش چیه ؟ تو گوگول بزن ********************** که معرفی میکنه اونه همین ******************** سرچ کن پیدا میکنی ********** .البته بگم ********** که اونجا هستند اکثرا اینجا هم هستند . ولی سرچ کنی افزونه کد رهگیری برای جوملا .میتونی انواع مختلفی از این افزونه رو پیدا کنی ویرایش شده بهمن 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" از تبلیغات در تالار به هر نحو ، مستقیم و یا غیرمستقیم جدا" خودداری فرمایید ! /// در صورت تکرار اخطار در پی خواهد داشت ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر