elmi1413 7 ارسال شده در بهمن 92 سلام می خواهم در سایت امکان ویرایش مشخصات برای کاربران را فراهم کنم. مثلا کاربر بتواند پسورد خودش رو عوض کنه. همینطور مثلا نوع گوشی خودش را انتخاب کنه و شماره تلفنش رو هم در پروفایلش بزاره. فرمش رو با rsform ساختم، اما می خوام این اطلاعات در جدول کاربران وارد شود که بعدا کاربر بتواند با آن اطلاعات login کند چجوری می توانم اینکار را انجام دهم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام می خواهم در سایت امکان ویرایش مشخصات برای کاربران را فراهم کنم. مثلا کاربر بتواند پسورد خودش رو عوض کنه. همینطور مثلا نوع گوشی خودش را انتخاب کنه و شماره تلفنش رو هم در پروفایلش بزاره. فرمش رو با rsform ساختم، اما می خوام این اطلاعات در جدول کاربران وارد شود که بعدا کاربر بتواند با آن اطلاعات login کند چجوری می توانم اینکار را انجام دهم؟ ممنون از افزونه ی user-profile که پیشفرض روی جوملا کارگزاری (نصب) شده است استفاده کنید. روش افزودن field تازه هم در اینترنت بسیار آموزش داده شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) ممنون از اینکه پاسخ دادید آیا این افزونه بصورت پیش فرض در جومینا2.5.11 هم نصب هست؟ یک گزینه جدید با عنوان ویرایش مشخصات کاربر در منو ایجاد کردم، نوعش رو هم ویرایش مشخصات انتخاب کردم، حالا گزینه هایی که در فرم مشخصات میاد نام و نام کاربری و پسورد و منطقه زمانی و ... هست ولی فایل profile.xml رو که باز می کنم، فیلدهای آدرس و شهر و کشور و تلفن و ... هست!!!! حالا این فیلدها چرا در فرم اصلی نشون داده نمیشه؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) آیا این افزونه بصورت پیش فرض در جومینا2.5.11 هم نصب هست؟ بله. ولی بی درنگ جوملا را بروز کنید حالا این فیلدها چرا در فرم اصلی نشون داده نمیشه؟ خوب آیا شما plugin را پویا (فعال) نموده اید ؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر