sarvari 0 ارسال شده در بهمن 92 سلامدوستان یه اسکریپت دانلود سنتر میخواستمنمیخوام که فایلهام رو خودم اپلود کنمفقط طوری باشه که لینک دانلود بزارم توشبه نظرتون از چه اسکریپتی استفاده کنم؟از این اسکریپت خیلی خوشم اومد اما نمیدونم چرا قسمت مدیریتش لاگین نمیشهsystem modiriate download farsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از kleeja استفاده کنید 1 واکنش ها : sarvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarvari 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از kleeja استفاده کنید دوست من این که اپلود سنتره یه اسکریپت میخوام فقط واسه اینکه لینک دانلود بزارم توش دانلود هام یه سایت دیگه هستش ولی تو این اسکریپت فقط لینک میخوام بزارم مث اون اسکریپت که اون بالا هست اگه نصبش کنین تمام فایل ها رو دسته بندی میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما اسکریپت های leechCenter در گوگل اگر بگردید زیاد به چشم تون می خوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر