shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام من میخواهم شبیه به این عکسی که در زیر قرار دارد در جوملا هم داشته باشم شرمنده اسمشو نمیدونستم دقیقا ولی من همچین چیزی در جوملا ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام این مشخصات ارسال کننده مطلب و تعداد نظرات اونه که با یه افزونه ارسال نظر مثل کامنتو میتونید ایجادش کنید حق یارتان 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام این مشخصات ارسال کننده مطلب و تعداد نظرات اونه که با یه افزونه ارسال نظر مثل کامنتو میتونید ایجادش کنید حق یارتان ممنون ولی کامنتو رایگان رو نصب کردم یک همچنین چیزی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 این قسمتی از سایتی که من دارم راه اندازی میکنم اگه دقت کنید تمام موارد موجود هستش برای دلخواه شده میتونید کدهای سی اس اس رو ویرایش کنید 2 واکنش ها : shayan3040 و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 این قسمتی از سایتی که من دارم راه اندازی میکنم اگه دقت کنید تمام موارد موجود هستش برای دلخواه شده میتونید کدهای سی اس اس رو ویرایش کنید یعنی با همین کامنتو به این صورت درش اوردید یا با کد نویسی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 کادر بالا که پیشفرض خود جوملا هستش بقیه موارد که در کادر پایین هستش توسط خود کامنتو به وجود میاد 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر