ussb 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دوستان سفارشات کاربران در جوم شاپینگ ( پنل مدیریت ) ثبت نمیشه و من نمیدونم چه کسی سفارش میده برای برطرف سازی مشکل چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از بسته نصبی استفاده کرده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام در جومشاپ سفارشات بعد از تکمیل شدن پرداخت ثبت می شوند، شما پرداختی انجام میدین که ثبت نمیشه؟ 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بله پرداخت انجام میشه اما ثبت نمیشه سفارش بله از بسته های نصبی استفاده کردم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان کسی برای این مشکل راه حلی نداره ؟ الان بخش فروشگاه سایتم تعطیل شده دوستان سفارش میدن حتی پول هم به حساب واریز میشه ، اما من از محتوی سفارش با خبر نمیشم و اطلاعات سفارش در پنل مدیریت بخش سفارشات ثبت نمیشه کمک کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان کسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر