soroush73 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام. من تازه به جمعتون اضافه شدم یه راهکاری میخواستم که با ورود افراد به سایت اول یه صفحه ی خوش امد گویی برای اونا باز بشه که با زدن دکمه ورود تو اون وارد سایت بشن. مطمئن نیستم این کار افزونه میخواد یا نه؟ پیشاپیش ممنون! ویرایش شده بهمن 92 توسط soroush73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام برای اینکار کافیست یک صفحه اینترو بسازید ( index.html ) موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : soroush73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soroush73 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام برای اینکار کافیست یک صفحه اینترو بسازید ( index.html ) موفق و پیروز باشید یا حق ممنون میشم اگه یه کم با جزئیات بگین این رو چطور به سایت لینک کنم و این صفحه رو چجوری صفحه اول قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 ممنون میشم اگه یه کم با جزئیات بگین این رو چطور به سایت لینک کنم و این صفحه رو چجوری صفحه اول قرار بدم؟ بسیار ساده است ! یک پرونده با نام index.html در root جوملا بسازید. سپس با بکار گیری <a> پرونده index.php را پیوند بزنید. <a href="index.php" > enter </a> اگر این ها برای شما گنگ است باید با شالوده HTML بیشتر آشنا بشوید . به این تارنما سری بزنید www.w3schools.com 1 واکنش ها : soroush73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soroush73 0 ارسال شده در بهمن 92 بسیار ساده است ! یک پرونده با نام index.html در root جوملا بسازید. سپس با بکار گیری <a> پرونده index.php را پیوند بزنید. <a href="index.php" > enter </a> اگر این ها برای شما گنگ است باید با شالوده HTML بیشتر آشنا بشوید . به این تارنما سری بزنید www.w3schools.com ممنونم کاملا واضح شد بهرحال تازه کاریه دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در اسفند 92 سلام من میخواستم ببینم مثلا همین انجمن وقتی برروی ورود کلیک میکنید یه پنجره باز میشه که جای نام کاربریو رمز هست من همچین کاری میخوام بکنم البته برای html ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام باید از جی کوئری استفاده کنید که بتونید همچین حالتی رو در html پیاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر