reza1388 5 ارسال شده در بهمن 92 با سللام به همگی می خواستم قالبی رو طراحی کنم که روی تبلت و موبایل و.. بالا بیاد حالا باید قالب رو به صورت معمولی طراحی کنم که روی مرورگر کاپیوتر بالا بیاد و روی مدیرت چیزی نصب کنم که روی موبایل و تبلت هم نشان دهد یا در کد نوسیس باید پیدا سازی کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 با سللام به همگی می خواستم قالبی رو طراحی کنم که روی تبلت و موبایل و.. بالا بیاد حالا باید قالب رو به صورت معمولی طراحی کنم که روی مرورگر کاپیوتر بالا بیاد و روی مدیرت چیزی نصب کنم که روی موبایل و تبلت هم نشان دهد یا در کد نوسیس باید پیدا سازی کنم ؟ سلام شما باید قالب خودتون رو به صورت ریسپانسیو کد نویسی کنین تا روی همه مانیتورها به درستی نمایش داده بشه در رابطه با این سبک طراحی در گوگل سرچ کنید به نتیجه مطلوب خواهید رسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در بهمن 92 سلام شما باید قالب خودتون رو به صورت ریسپانسیو کد نویسی کنین تا روی همه مانیتورها به درستی نمایش داده بشه در رابطه با این سبک طراحی در گوگل سرچ کنید به نتیجه مطلوب خواهید رسید با سلام نمیشه با پیلاگینی افزونه ای بشه قالب رو ریسپاسیو کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما اینجا جستجو کنید : http://extensions.joomla.org/extensions/mobile/mobile-display نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر