sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام یکی از قابلیتهایی که گوگل داره این هست که می تونیم یک موتور جست و جوی اختصاصی بسازیم... میخواستم بدونم کامپوننتی هست که بتونیم اون رو از داخل جوملا مدیریت کنیم و براش منوی اختصاصی بسازیم یا نه؟ (اصلا کامپوننتی هست که بتونیم یک موتور جست و جوی ساده بر پایه جوملا بسازیم؟) خودم داخل سایت joomla.org یکی دیدم به اسم googleSearch component ولی نمیدونم باید با یک افزونه دیگه ترکیب بشه یا اینکه مستقل کار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 با كمك اين افزونه ها ميتونيد امكان جستجو از طريق گوگل در سايت خود يا در سايت گوگل را درون سايت خود ايجاد كنيد.روش كار آنها هم زياد سخت نيست و افزونه هاي زيادي منتشر شده (در اين رابطه).از اونها ميتونيد به راحتي استفاده كنيد و اگر در كار كردن به مشكل خورديد ميتونيد سوال كنيد. اينكه برپايه جوملا موتور جستجو بسازيد كمي نا مفهوم است چون موتور جستجو سيستم كارش با جوملا فرق ميكنه جوملا سيستم مديريت محتوا و گوگل موتور جستجو هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 منظورم این هست که من اومدم با استفاده از امکان موجود در آدرس http://www.google.com/cse یک موتور دلخواه تنظیم کردم حالا میخوام بدونم افزونه ای هست که بشه بهش کد مربوط به این موتور رو بدم و داخل سایتم ازش استفاده کنم؟ (یا اینکه مجبورم از لینک آور استفاده کنم؟) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام بهترین افزونه جهت قرار دادن کد در جوملا افزونه jumi هست که توسط ماژولش می تونید کد مورد نظرتون رو قرار داده و در موقعیت دلخواه در قالب منتشر کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر