رفتن به مطلب
sajad dp

درخواست کامپوننتgoogle cse

پست های پیشنهاد شده

سلام

یکی از قابلیتهایی که گوگل داره این هست که می تونیم یک موتور جست و جوی اختصاصی بسازیم...

میخواستم بدونم کامپوننتی هست که بتونیم اون رو از داخل جوملا مدیریت کنیم و براش منوی اختصاصی بسازیم یا نه؟

(اصلا کامپوننتی هست که بتونیم یک موتور جست و جوی ساده بر پایه جوملا بسازیم؟)

خودم داخل سایت joomla.org یکی دیدم به اسم googleSearch component ولی نمیدونم باید با یک افزونه دیگه ترکیب بشه یا اینکه مستقل کار میکنه؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با كمك اين افزونه ها ميتونيد امكان جستجو از طريق گوگل در سايت خود يا در سايت گوگل را درون سايت خود ايجاد كنيد.روش كار آنها هم زياد سخت نيست و افزونه هاي زيادي منتشر شده (در اين رابطه).از اونها ميتونيد به راحتي استفاده كنيد و اگر در كار كردن به مشكل خورديد ميتونيد سوال كنيد.

اينكه برپايه جوملا موتور جستجو بسازيد كمي نا مفهوم است چون موتور جستجو سيستم كارش با جوملا فرق ميكنه جوملا سيستم مديريت محتوا و گوگل موتور جستجو هستند.

لینک به ارسال

منظورم این هست که من اومدم با استفاده از امکان موجود در آدرس http://www.google.com/cse یک موتور دلخواه تنظیم کردم

حالا میخوام بدونم افزونه ای هست که بشه بهش کد مربوط به این موتور رو بدم و داخل سایتم ازش استفاده کنم؟

(یا اینکه مجبورم از لینک آور استفاده کنم؟)

لینک به ارسال

با سلام

بهترین افزونه جهت قرار دادن کد در جوملا افزونه jumi هست که توسط ماژولش می تونید کد مورد نظرتون رو قرار داده و در موقعیت دلخواه در قالب منتشر کنید...

پیروز باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...