alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 سلام یه افزونه برای ایجاد ازمون های انلاین میخواتم فارسی باشه و بشه کلی ازمون مطرح کرد و کاربر وقتی به سوالات جواب میده همون موقع بگه جواب درست بود یا غلط و اگه غلط بود جواب درست کدوم گزینه بود . و یکی دیگه از قابلیتش این باشه که زمان تعریف کنم برای هر ازمون .یعنی 100 سوال مطرح کنم و در ازمونش زمان رو بگم 60 دقیقه و هنگام ازمون هم تایمر داشته باشه بطور کل یه چیزی شبیه این http://azmoonak.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 كلا خيالت رو راحت كنم همچين چيزي رو آماده پيدا نمي كني اونم فارسي!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 دمت گرم اگه نبود که ازمونک همون سایتی که دادم استفاده نمیکرد . jquarks این هست اما زیاد ماژولی که داشت ناقص بود (فقط ماژولش ) خودش سالم وکاملا فارسی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزيز آزمونك تا جايي كه من اطلاع دارم از افزونه استفاده نمي كنه و طراحي اختصاصي داره... به هر حال منتظر پاسخ دوستان باشيد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر