حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 سلام آقا من مثل این شمارنده می خوام کسی میتونه کمکم کنه ؟ [align=CENTER] آقا جستجو کردم چندتا شمارنده بود که مثل این نیست نه تنها اینجا جستجو کردم بلکه تو گوگل هم جستجو کردم:dodgy:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام برای این امر یا باید از افزونه های مختص به جوملا استفاده کنید یا از ابزارهای موجود در نت که اغلب کپی رایت هم همراهشون هست و یا بدید براتون سفارشی بنویسند... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در اسفند 89 سلام من برا جوملا کاملتر از این ندیدم (نمیگم نیس!) لینک دانلود از سرور جومینا : http://dl.joomina.ir/file.php?file=f3f2caf71b7cc3085e54671af1d247e5 (فارسی شده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 نمیشه کپی رایت اینو حذف کرد ؟ یا این که اینو دانلود کنم , فایل اصلی پارسی نشدشم دانلود کنم بعد از رو پارسی شدش اینو پارسی کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام توصیه میشه این کار رو نکنید ولی در فایل vvisit_counter.php براحتی این کار رو میتونید انجام دهید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 با سلام نه اون که دست نمیزنم ! برای همین پرسیدم ! منظورم این بود امکانش هست که اونی ترجمه کرده اجازه بده ؟ یا این که چون ترجمه پلاگین یاد ندارم اونی که ترجمه شده رو بذارم جلوم ببینم چه جوری ترجمه شده منم مثل همون ترجمه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 خوب راحت ترش اینه که یه ایمیل بزنید و اجازشو بگیرید.من اظمینان دارم که قبول می کنن. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا این تعداد بازدیدکنندگان رو نشون میده نمیشه کاری کرد که بازدید رو نشون بده ؟ یعنی از منو به یه منو دیگه بری حساب کنه ! refresh حساب کنه مثل وبگذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 هرکی میتونه یک آمار حرفه ای طراحی کنه پ.خ بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز این افزونه ها اگه اشتباه نکنم توی تنظیماتشون یه گزینه به اسم اعتبار داره که وقتی یه کاربر سایت شما رو باز میکنه تا زمان اتمام اعتبار هر چقدر ادرس وب سایت شما رو فراخوانی کنه همون یه بازدید حساب میشه شما اعتبار رو مثلا 1 ثانیه بزار بعد ازاون هر بار که کلیک کنه یه بازدید اضافه میشه ( البته افزونه ای که من استفاده می کنم این گزینه رو داره) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آره تو تنظیمات همچی چیزی هست ولی نوشته زمان به دقیقه 10 , 15 , 20 نمیشه کاری کرد همون 1ثانیه بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در فروردین 90 زمان رو بصورت اعشار بدید ببینید قبول میکنه منظورم اینه که 0.50 که معال 30 ثانیه باشه اگر نشد باید به دوستانی که به php مسلط هستید بگید تا زمان افزونه رو براتون از دقیقه به ثانیه تبدیل کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر