ghasemi_hossein 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام من وقتی وارد سایت می شم این ارور رو میده نمیدونم از چیه؟ 404 - کامپوننت یافت نشد شما قادر به مشاهده این صفحه نمیباشید زیرا an out-of-date bookmark/favourite یک موتور جستجو در لیست این سایت خارج از تاریخ میباشد a mis-typed address شما دارای عدم دسترسی به این صفحه میباشید منبع درخواست یافت نشد. هنگام بررسی درخواست شما یک خطا بوجود آمده است. لطفا بر روی یکی از این صفحات تلاش کنید: صفحه اصلیلطفا پیام خطا را به مدیر سایت گزارش دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 جديدا كامپوننت يا پلاگيني رو از روي سايت حذف كردين؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi_hossein 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام نه چیزی رو از سایت حذف نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 قالب پيشفرض رو تغيير بده ببين مشكل حل نميشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما یک منو از نوع مطالب ویژه بسازید و گزینه پیشفرض ان را روی بلی قرار بدید. نتیجه را اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi_hossein 3 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) درود بر شما یک منو از نوع مطالب ویژه بسازید و گزینه پیشفرض ان را روی بلی قرار بدید. نتیجه را اعلام کنید سلام من از جوملا 1.5 استفاده می کنم که مطالب ویژه نداره؟؟؟؟؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط ghasemi_hossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi_hossein 3 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) قالب پيشفرض رو تغيير بده ببين مشكل حل نميشه! سلام نه مشکل حل نشد؟؟؟؟؟!!!! ویرایش شده بهمن 92 توسط ghasemi_hossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نوع منوی پیشفرض ما چیست؟ منوی دیگری بسازید و آن را پیشفرض قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi_hossein 3 ارسال شده در بهمن 92 من در سطح مبتدی هستم میشه بگید کجا منو بسازم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر