proeditors 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من پوشه کش جوملا را از روت جوملا به داخل یکی از پوشه های دیگر منتقل کردم حالا باید چطوری به جوملا این آدرس رو بدم آیا کد خاصی و یا تغییرات خاصی باید در جوملا ایجاد کنم تا جوملا بتونه آدرس جدید پوشه کش را پیدا کند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دلیل خاصی دارید که می خواهید دست تو کار جوملا ببرید؟ باید در کدهای جوملا دست کاری کنید و مسیر را عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proeditors 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دلیل خاصی دارید که می خواهید دست تو کار جوملا ببرید؟ باید در کدهای جوملا دست کاری کنید و مسیر را عوض کنید آره خیلی مهمه ، اگه ممکنه بفرمائید از کجا باید عوض کنم چاره دیگه ای جز عوض کردن پوشه کش ندارم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) آره خیلی مهمه ، اگه ممکنه بفرمائید از کجا باید عوض کنم چاره دیگه ای جز عوض کردن پوشه کش ندارم با تشکر پرونده include/defines.php and /administrator/include/defines.php را بدین سان درگرگون کنید. define('JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'cache'); to define('JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'kash'); گمان می کنم چاره ی کار همین باشد. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد کژی در نگارش 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، proeditors و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proeditors 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) پرونده include/defines.php and /administrator/include/defines.php را بدین سان درگرگون کنید. define('JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'cache'); to define('JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'kash'); گمان می کنم چاره ی کار همین باشد. ببخشید ، شرمنده که زیاد سوال می پرسم من فقط آدرس پوشه کش رو میخام عوض کنم و نام پوشه رو نمیخام عوض کنم طبق این دستوری که فرمودید عمل کردم و به جای تغییر نام آدرس دادم که نشد لطفا در این خصوص راهنمائی نمائید با تشکر ویرایش شده بهمن 92 توسط proeditors نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام کد رو به چه صورت تغییر دادین؟ کد رو قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proeditors 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام کد رو به چه صورت تغییر دادین؟ کد رو قرار بدین define('JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'sampel/mon/cache'); پوشه کش رو منتقل کردم به آدرس بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما اینگونه وارد کنید define('JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'sampel'.DS.'mon'.DS.'cache'); 2 واکنش ها : proeditors و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proeditors 0 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما اینگونه وارد کنید define('JPATH_CACHE', JPATH_BASE.DS.'sampel'.DS.'mon'.DS.'cache'); با تشکر از راهنمایی شما ، آدرس را وارد کردم ولی وقتی پلاگین System - Cache را فعال میکنم صفحه اول سایت برمیگرده به چینشی که یک ماه قبل داده بودم یعنی برمیگرده به صفحه ذخیره شده یک ماه قبل ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ با تشکر از راهنمایی جنابعالی مشکل حل شد ولی یه مشکلی که الان ایجاد شده اینه که با فعال شدن کش پلاگین modulesanywhere که برای درج ماژولها در مطلب استفاده میشه در صفحه سایت غیر فعال میشه و بجاش کد ماژول میاد مثلا : {module ماژول عکس|none} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر