pedramf2 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام. من یه قالب داشتم که میخواستم فارسی بشه و با آرتیستر طراحیش کردم. ازتون خواهشش میکنم که یه نفر کمکم کنه و برام فارسیش کنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید.... منتظرم...../ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز قالب رو آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 اگر با ارتيستر 2.5 طراحي كرديد براي من ارسال كنيد!!! از طريق پيام خصوصي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در اسفند 89 سلام رو من هم میتونید حساب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز بهترین کار اینکه آپلودش کنید و از دوستان هرکی وتشو داشت براتون rtlش کنه .... تا دیگر دوستان هم ازش استفاده کنند . البته اسکرین شات هم یادتون نره ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر