padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان وقتی یه ماژول را باز می کنم و ذخیره می کنم هنگ می کنه مرورگرم. حدود 200 ماژول دارم و حدود 300 تا منو هر ماژول هم در یک منو فعال است و در هر صفحه فقط یه ماژول نمایش داده می شه ویرایش شده بهمن 92 توسط padidehco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان وقتی یه ماژول را باز می کنم و ذخیره می کنم هنگ می کنه مرورگرم. حدود 200 ماژول دارم و حدود 300 تا منو هر ماژول هم در یک منو فعال است و در هر صفحه فقط یه ماژول نمایش داده می شه آیا با مرورگر دیگری و یا یک دستگاه دیگر آزمایش کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 آیا با مرورگر دیگری و یا یک دستگاه دیگر آزمایش کرده اید ؟ بله با مرورگر فایرفاکس که اصلاهنگ و بسته می شه با کروم که کلی هنگ می کنه حدود 5 دقیقه و بعد از 5 دقیقه شاید صفحه را ذخیره کنه و شاید هم نه اقلب 80 درصد ذخیره می کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از الحاقات نال شده استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از الحاقات نال شده استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نه خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر