aminislami 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام بر عزیزان یه قالب جدید برای سایت طراحی کردم که اسلایدر این قالب به صورت ماژول نیست. زمانی که از ماژول sj basic news در قسمت های دیگه قالب استفاده می کنم، اسلایدر نمایش داده نمیشه لطفا کمکم کنید tarbiateslami.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما تدخل جی کوئری دارید. (احتمالن) جستجو کنید بارها بحث شده یا باید از ماژول دیگری استفاده کنید یا روش های دیگر که باید تست کنید کدامیک مشکل را حل می کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلام نحوه شمسی کردن تاریخ انتشار مطالب در ماژول sj basic news را لطفا بفرمایید با تشکر ویرایش شده مرداد 93 توسط mehd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما ابتدا عرض کنم سوال جدید در تاپیک جدید اما کوتاه جواب شما رو بدهم : شمسی کردن در جومل اگر از توابع جوملا استفاده بشه مشکلی نیست این وایرایش کردن هست که یکمی سخته یعنی باید کدها رو برسی کنیم کد تاریخ رو پیدا کنیم این خیلی درد سر ساز هست. لطفا سوال و خواسته جدید در تاپیک جدید مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما ابتدا عرض کنم سوال جدید در تاپیک جدید اما کوتاه جواب شما رو بدهم : شمسی کردن در جومل اگر از توابع جوملا استفاده بشه مشکلی نیست این وایرایش کردن هست که یکمی سخته یعنی باید کدها رو برسی کنیم کد تاریخ رو پیدا کنیم این خیلی درد سر ساز هست. لطفا سوال و خواسته جدید در تاپیک جدید مطرح کنید سلام و تشکر برای این مطلب تاپیک جدید باز خواهم کرد . فکر می کنم کد تاریخ رو پیدا کردم ولی نحوه تبدیل به تاریخ شمسی رو به طور کامل خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما شما کدی که تاریخ رو نمایش میده اینجا قرار بدید بنده میگم چه چیزی رو جایگزینش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر