amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 با سلام من از جومل 1.5 استفاده می کنم و با اینکه تو تنظیمات کلی پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG هست اما بازم ویرایشگر فعال نیست لطفا کمک کنید و بگید چطور ویرایشگر را حرفه ای کنم ارادتمند : امیر حاجیان :heart: [align=CENTER]:thankyou: [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز شما باید به مدیریت پلاگینها برید و پلاگین Editor - TinyMCE 2.0 رو باز کنید سپس در قسمت تابعی نوع توسعه یافته رو انتخاب کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز خواهشا بیشتر و کاملتر توضیح بدید همچنین چیزی که گفتید پیدا نکردم مثلا Editor - TinyMCE 2.0 مال من زده Editor - TinyMCE و همچنین اینو پیدا نکردم تابعی نوع توسعه یافته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 کامل بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 ببخشید تصویر باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام amrdata جان گویا مشکل از جانب isp شما هست چون هم در مورد لینکها مشکل دارید و هم تصویری که الان امین جان قرار دادند... این مورد رو یا به isp گزارش کنید و یا از isp دیگری بهره ببرید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر