mehrdadg 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام یه مشکل توCommunity Builderداشتموقتی فارسی مینویسی تو نمایش بصورت علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟ نشون میدهتوی تمام table های cb هم رفتم و همه رو utf16_persian_ci کردم ولی درست نشدلطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام راجع به مشکل علامت سوال شدن کاراکتر ها ، قبلا" زیاد بحث شده در هر صورت ، انکودینگ جداول رو بهتره روی utf8_general_ci قرار بدید در ضمن مواردی که در حاضر به شکل علامت سوال هستند دیگه درست نمیشن و باید بطور دستی درستشون کنید فقط این امکان رو دارید که بعد از این دیگه مشکلی نداشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadg 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام یه مشکل دیگه توCommunity Builderداشتم میخواستم بدونم چجوری به اعضاء یک صفحه اختصاص بدم و بتونم خودم آن را ویرایش (مثلا اطلاعات سهام و سود آنها را وارد)کنم و اعضا با وارد شدن به صفحه خود آن اطلاعات را مشاهده کند ممنون میشم یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام یه مشکل دیگه = سوال جدید و سوال جدید هم در تاپیک جدید . قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر