srafil 1 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) دوستان سلام در سایت بنده چند وقتی هست یه مشکلی رخ داده که تا صفحه لود میشه آنتی ویروس آلارم تروجان میده و سایت بسته میشهjs/Agent.KNW تمام هاستو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم. کسی میتونه کمک کنه www.samelal.com ویرایش شده بهمن 92 توسط srafil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من چک کردم مشکلی نداشت با این حال یه تیکت به هاستینگ بزنید که براتون کل سایت را شل اسکن کنند ارادت 1 واکنش ها : srafil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
srafil 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من چک کردم مشکلی نداشت با این حال یه تیکت به هاستینگ بزنید که براتون کل سایت را شل اسکن کنند ارادت ممنونم ولی کشفش کردم mod_PlimunNivoSlider ماژول در موقعیت که ست میشه آنتی ویروس ای ست بعنوان تروجان میشناستش چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اگر احساس میکنید مشکل ساز هست از افزونه دیگری استفاده کنید اسلایدرهای زیادی هستند و تعدادی هم داخل تالار معرفی شده اند . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر