gazanfar 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من نسخه قدیمی مگا منو را روی سایت نصب کرده بودم ولی چون میخاستم نسخه جدید مگا منو رو در جوملا 2.5 نصب کنم ماژول نسخه قدیمی رو از مدیریت و همچنین هاست حذف کردم ولی الان که یخام نسخه جدید انرا اپلود کنم میگه ماژول با موفقیت نصب شد و لی توی مدیریت ماژوله اضافه نمیشه (تو هاست اضافه شده ولی توماژولها نمایش داده نمیشه میشه راهنمایی کنید ک چطوری این مشکل رو برطرف کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما هنگام حذف از منوی » افزونه » تب مدیریت " حذف کردید؟ 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gazanfar 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما هنگام حذف از منوی » افزونه » تب مدیریت " حذف کردید؟ واقعتش اولش از قسمت ماژولها وارد زباله کردم ولی بعد ک دیدم بعد اپلود نسخه جدید توی ماژولها نبود فکر میکنم ک از مدیریت هم حذف کردم و الان ک مدیریت رو دیدم تو اون قسمت مگامن هست ولی نمیدانم ک نسخه جدید هس یا قدیمی و چطور میتوانم اونرو در قسمت مازولها داشته باشم و ویرایش کنم خیلی خیلی ممنون ک جواب دادین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از همان طریق که گفتم حذف کنید و مجدد نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gazanfar 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از همان طریق که گفتم حذف کنید و مجدد نصب کنید ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه شما منویی رو توی جوملا میشناسید که ایتمهاشو با عکس بشه نمایش داد اخه من فکر میکردم که مگامنو این قابلیت رو داره اما الان میبینم برای اضافه کردن این قابلیت باید افزونه هاشو خریداری کرد عذرخاهی میکنم ک زیاد سوال میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین ...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر